Шок! Борисов иска касиране на президентските избори и смяна на Радев!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов иска касиране и на президентските избори, но мандатът на Румен Радев вече свършвал.

Така министър-председателят  отговори на въпрос във връзка с искането БСП и Мая Манолова за касиране на местните избори.

Коментарът си той направи, след като провери напредъка на строителните дейности по изграждане на междусистемната газова връзка между Гърция България.

„Ех, колко им е мъчно, ах, колко им е криво, ама много тежко ви се отразяват всеки ден тези неща„, иронизира Борисов.

Първоначално Борисов отказа да коментира темата, но след това честити победата на местните избори на всички новоизбрани кметове. Премиерът се ядоса на зададените му въпроси за изборите, тъй като медиите не се интересуват от темата на деня – изграждането на  интерконектора между Гърция и България, както и диверсификацията в страната.

По думите му местните избори отдавна минали и цялата енергия на правителство е съсредоточена да „построи България такава, каквато хората очакват“. Затова гласували за ГЕРБ на изборите.

„Хората искат „Хемус“, искат „Струма“, искат два газопровода, искат магистралата до Белград да бъде завършена. Това искат българите и аз го правя в пълния обем“, категоричен беше премиерът.

Бойко Борисов даде да се разбере, че ГЕРБ са спечелили честно местните избори, тъй като са по всички и на двата тура. „БСП имат 15 общински е, а ГЕРБ имат 27. Кое да бъде по-честно в София?„, недоумява премиерът.

То и аз не исках Радев да е президент, но го преглътнах, каза премиерът.

Истината е, че нямаше как неговата Цецка да спечели, а Радев е недостижима величина за него.

И откакто е избран не спира да го дъвче.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *