Шок! Борисов призна нещо невероятно и шокиращо за АЕЦ „Белене“! Излъгал ни…

България отблизо

Твърденията, че реакторите не са готови и са много скъпи, което ви го говорих  аз – се оказаха неверни, заяви неочаквано днес Бойко Борисов и така за пръв път призна пред народа, че го е  лъгал.

Руският производител ни ги докара по договор,  стовари ни ги на площадката и ни осъди в Париж – да си ги платим, понеже тогава ние се отказахме от проекта. 

Каквото било – било. Нека сега  да приемем, че всяка една от институциите – и президентството, и ние започнахме да проглеждаме и да правим неща, които са в полза на държавата. За народа! Опитвайте се да разсъждавате, да разберете, че в момента  всичко, което правим,  е полезно за държавата.

За коя държава, Баце? Че нещо взехме да не разбираме съвсем логиката ти. Твоята, или нашата държава? 

И как чак сега се сети, че реакторите били дошли, когато отдавна ни осъдиха за тях? А по телевизията даде интервю за „оня гьол“, което всички помним?

„В момента имаме стока и площадка, в която българският данъкоплатец е вложил над 3,5 милиарда лева! Ако сега  не вземем някакви мерки, тя ще поевтинее, ще ръждяса и накрая ще отиде за скрап. Не можем да си позволим това! Не сме толкова богати, за да си позволим да я изоставим, удали се в гърдите Борисов.

Така ли?

Ами досега защо тази стока стоеше в „гьола“ и ръждясваше?  Сега ли премиерът получи прозрение свисше, че се сети, че трябва да строим?.

Президентът е в Москва – протестът е срещу мен, изхленчи Борисов по повод протестите.

„Аз не мога да разбера, никой не протестира, че Радев отиде при Путин, а сега излязоха на площада да викат защото ще ходя в Русия! Това, че е отишъл президентът Радев в Москва все пак е  добре. Ама защо има двоен стандарт против това ходене и на площада се скандира моето име? Аз какво общо имам“ – изжали се премиерът.

Ами отговори си сам, Борисов.

Нали ни призова да мислим, да разсъждаваме…

Поразсъждавай и ти!

Може би част от хората протестират, не защото ще ходиш в Москва, а защото не си отишъл досега.

Срещу двойнствената ти политика и лъжите, с които ни засипваш.

За една огромна лъжа днес вече си призна.

Колко още са? Ще кажеш ли?

Или са толкова много, че дори ти не ги помниш!

Лошото е, че ние помним…

И те имаме за онова овчарче…сещаш се кое!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

4 thoughts on “Шок! Борисов призна нещо невероятно и шокиращо за АЕЦ „Белене“! Излъгал ни…

  1. Радев и Путин – президенти, срещат се на съответстващо равнище – държавни глави. Радев е поканен, Бандитко – също, уж. Само че второто изглежда привикване – има разлика в нивата. Бандитко обаче ще се извърти и пак няма да признае, че е лъжец. Бит и е..н не си признават…

  2. Това което постигна Президента, ще бъде опропастено от Борисов, знайте че Б.Б. ще провали всички усилия за нормализиране на отношенията с Русия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *