Шок! Вижте с какво храним мигранитие, които уж ги няма в България

България отблизо
Министерството на вътрешните работи обяви още една обществена поръчка за изхранване на задържани на границата, или в страната ни мигранти.

Макар че  министър Валентин Радев обяви тази седмица, че напливът на нелегални по границата ни с Турция е сведен почти до нула, стана ясно, че тези нула човека трябва да ядат и за целта са нужни на първо време  близо четвърт милион лева, за да можем да ги изхраним.

Сумата за поръчката е  242 350 лева без ДДС!

И за да не излезем негостоприемни, няма да им готвим супа в казани, като на социалнослабите, няма да им даваме къшей хляб и боб яхния, а съвсем други неща.

От министерството искат доставката на  сухари, рибни консерви, предимно риба тон и херинга, пастети, шоколад различни марки, шоколадови вафли и опаковани десертчета и  минерална вода.

При пастетите е поставено категорично изискване да не са направени от свинско месо. То не, че в нашите пастети има изобщо някакво месо, ама сакън да не обидим „гостите“.

Ако анализираме поръчката, става ясно, че ако за пакет храна се дават 10 лева на ден, с всички доставки ще успеем да изхраним  24 000 души от други страни, които или са вече тук, или сме в очакване да ни посетят и подготвяме трапезата.

Не е ясно откъде ще дойдат, но ще са явно хора, чиято религия забранява консумацията на свинско месо, но в същото време консумират с удоволствие  сладки неща като шоколад, кексчета и вафли.

Отново обществото ни е поставено в пълно заблуждение.

През границата ни не минава никой.

Според Борисов тя е най-добре охранявана граница в цяла Европа.

В стараната ни бежанци няма, не ги пускаме и да припарят.

Тогава кого ще храним за половин милион лева?

Аман от лицемерие, аман от лъжи!

А българските бездомници, които са бетер мигранти в собствената си държава кой ще ги храни?

Пука им на управляващите!

Важното е мигрантите, които по статистика  ги няма тук, да не останат гладни!

Автор Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

2 thoughts on “Шок! Вижте с какво храним мигранитие, които уж ги няма в България

  1. САМО СВИНСКА ПЪРЖОЛА И СЛАНИНА И ПАЧА СЪС ЧЕСЪНЧЕ !МОЖЕ И СВИНСКИ УШИЧКИ В МАСЛО ФИЛИЯ С МАС ДА ВИДЯТ КАК СЕ СТАВА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

  2. Някога и затворниците са работели , ама сега затворници и кандидат затворници/политици/, мигранти, бизнесмени, държавни и общински чиновници….. не работят, не произвеждат нищо, а от останалите, 1/3 са излишна тежест на измислената ни държава! По селата е пустош и тук-там 80-90 годишни старци се самоидържат с примитивен труд на роби. България вече 28 години е управлявана, разграбвана от прости, алчни и себични, страхливи човекоподобни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *