Шок! Катаджии и митничари спретнали вота на недоверие! Вижте защо искали да накажат Борисов!

България отблизо

Откакто в КАТ са въведени камерите и таблетите, няма желаещи за катаджии, 30% са вакантните места. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на  икономическия форум в Пловдив.

„В момента, в който вкарахме всички електронни носители, от една страна усетихме огромната съпротива на администрацията. Второ, веднага губим кандидатите за работа. 30% са вакантните места в КАТ, откакто въведохме камерите и таблетите, няма желаещи за катаджии. 20% са при митничарите, 30% за военнослужещите“, обобщи премиерът.

Той каза също, че пада нивото на на контрабанда на цигари – слиза под 6%. „С това си обяснявам вота на недоверие! С това ли сме вредни?“, попита Борисов. По думите му по времето на служебното правителство в държавната хазна е имало събрани със 120 млн. лева по-малко от акцизи за разлика от сега.

Относно вота на недоверие, който внасят от опозицията, премиерът подчерта, че по време на управлението на БСП всички фондове за България са бивали спирани. „Не ви ли е странно, че когато дойде БСП на власт, всички фондове спират. Те казват, че това е от ГЕРБ, но когато ГЕРБ е на власт всички фондове си вървят. България и Гърция имат повече пари от предния програмен период. Не казвам, че е заради мен, така се е случило, но кажете едно „Благодаря“, каза Борисов.

Tagged

1 thought on “Шок! Катаджии и митничари спретнали вота на недоверие! Вижте защо искали да накажат Борисов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *