Шок! Симеонов се коалира с ДПС? Защо не си вземете куклите и парцалите? Писна ни!

България отблизо

Как е възможно начело на държавата да стои коалиция, която хората не искат?

Как е възможно да имаме вицепремиер, чиято партия има 0,6 процента одобрение?

Този въпрос масово задават бивши членове на  НФСБ, но думите им потъват в информационното затъмнение, обхванало цялата държава и пълната цензура, наложена над част от свободните медии, ако изобщо са останали такива.

Отдавна  емблематични и лица със собствено мнение се дистанцираха от  партията. Сред тях са Димитър Байрактаров, Ангел Божидаров, Велизар Енчев, Кръстьо Кръстев и други, които вярваха в първоначалните обещания на основателя й Валери Симеонов и бяха дълбоко разочаровани.
Още през ноември миналата  година те обявиха публично, че голяма част от членовете на партията са снели доверието си от Симеонов и неговите депутати.

На пресконференцията   поискаха и Симеонов да напусне властта, тъй като няма подкрепата на членовете на партията му, да не говорим за останалите българи.

Тези искания първо бяха замазани от медиите, а вицето остана сляп и глух и изобщо не ги коментира.

Даже наскоро каза, че не бил съгласен с коалиционните си партньори и имало възможност сам да се яви на избори. Е, не точно сам, защото от последното проучване на АФИС стана ясно, че подкрепата му е паднала до позорните 0,6 процента и не само няма да управлява, но няма да влезе и в парламента.

Тогава той добави, че ще отиде на избори, обаче в друга коалиция.

Каква бе, Симеонов?

Направо ще се влееш в редиците на ГЕРБ, нищо че нарече преди година и половина Борисов некадърник, който дърпа партията назад?

Или с Марешки ще се гушнете братски, въпреки че го наричаш мошеник и го преследваш за картели, цени, аптеки и бензиностанции? Ама и той се „радва“ на 0,8 процента, та сметката не излиза.

Завой към сините? Въпросът е кои сини, след като са разпилени в десетина партии, всяка с оценка двойка, а в проценти под един.

БСП? Ами те няма да те пуснат да прекрачи прага на централата им, камо ли да се коалират с някакъв търчи-лъжи, от когото отнесоха толкова обиди. Пък и кой би посмял да си вземе подобна персона, която ще го повлече в блатото?

Мъчно ни е, г-н Симеонов, но единственият начин да останете в политиката е коалиция с…ДПС. Те имат проценти, ще ви вкарат в политиката.

Ще седнете на диванчето в сараите, ще пийнете малко шербет и уиски и ще се разберете с Доган. Ако трябва и ще пълзите. Това е единственият ви шанс да останете във властта.

А патриотизма?

На кого му пука за някакъв си патриотизъм?

Келепирът е важен.

И интереса, съчетан с клатенето на феса.

Да живее България!

Станислава Славова , istinata.net

loading...

Tagged

4 thoughts on “Шок! Симеонов се коалира с ДПС? Защо не си вземете куклите и парцалите? Писна ни!

  1. ПРЕМИЕРА С НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ ЛИ Е ? ИЗПЪЛНЯВАТ ЛИ СЕ КЛЕТВИТЕ ДАДЕНИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ И КАДЕ Е КОНТРОЛА ? ТОВА ,ЧЕ Са ИЗБРАНИ ДАВА ЛИ ИМ ПРАВО ДА РАБОТЯТ ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА?ВСЯКО НЕЩО ЗАСЯГАЩО ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА Е НУЖЕН РЕФЕРЕНДУМ !

  2. БРАВО ЮРИ! ПРАВИЛНО МИСЛИШ И ДОБРЕ СИ СЕ ОРИЕНТИРАЛ. ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ РОДОЛЮБЦИ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ!

  3. Тия разправии в ОП не са за интерес на народа ,а са за големи пари/ комисионни/ за техен интерес. Кой колко може да влачи ,че после не се знае ,стигнаха и до бой.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *