Адвокат Марковски: Страната на розите се превърна в страна на вампирите!

България отблизо

„Базата данни в МВР е от хора, извършили престъпление. Има ли престъпление, има и следи. Много грозни престъпения се извършват. Има една особена жестокост на убийците. Тя показва какво те мислят за жертвите“.

„България от страна на розите се превърна в страна на вампирите“.

Съдебните медици нямат никаква техника, но имат опит, старание и знание”. Това заяви адвокат Марин Марковски пред Нова телевизия по повод зверското убийство на седемгодишната Кристи и кланицата край Негован.

„След като Мартин Трифонов направи в съдебната зала признания, съдът ще замени доживотната присъда с лишаване от свобода. Такъв е законът. Вероятно той ще получи присъда от 30 години затвор. При добро поведение ще излезе след 27 – 28 години. Трябва да има промяна в закона и доживотният затвор да не може да се заменя. Той ще си живее в затвора и някога ще излезе, а Кристин никога няма да бъде първокласничка“, коментира Марковски.

Това, което той е извършил не е престъпление, това е вампиризъм, отсече Марковски. Педофилите не се превъзпитават, смята той. Те само се опитват да се сдържат, разкри адвокатът.

60 души изтърпяват доживотна присъда. За пример той даде Момата, който извършва зверства и който споделя, че е очаквал да не получи доживотен затвор и затова признава престъпленията. Марковски е против идеята на ВМРО за химическа кастрация.

Припомняме, жестокото убийство на Кристи беше извършено в четвъртък в сливенското село Сотиря. Днес в Сливен е обявен ден на траур. Ще има и гражданско бдение в памет на Кристи, което ще поиска доживотна присъда за убиеца психопат.

Колкото и зловеща да е констатацията на адвокат Марин Марковски, трябва да кажем, че тя е истина. Безброй престъпления се извършиха в България от началото на така наречения „преход“. Който за съжаление още не е завършил. И тези престъпления се отличават с все по-засилваща се жестокост. Със садизъм, а вече и с вампиризъм. Нормалният човешки разум не може да разбере как е възможно такова насилие. От къде се поражда?! От кои мрачни кътчета на психопатите и приматите изпълзяват такива уродливи помисли?! И защо изобщо има такива хора, които свободно се движат из градове и села?!

Отговорите на тези въпроси не са трудни. Психопати и примати е имало винаги. Но работа на правителствата е да ограничат до минимум такива деяния и техните извършители. И това наистина можеше да стане, ако в закона не бе предвидено насилникът и убиецът просто да си признаят престъплението и в замяна да не получат справедлива присъда. Този закон трябва веднага да бъде променен. Това искат жертвите. Това искат техните близки. Това иска обществото. Защото ако има строги, но справедливи присъди, включително и смъртни присъди, тогава повечето насилници и убийци ще си помислят преди да извършат престъпленията си. А сега какво е наказанието им? Да стоят на топло и на държавна издръжка в затвора. Това трябва да се промени, и най вече за особено тежките престъпления.

Въпросът е дали ГЕРБ го искат? Дали отново няма да се извъртят с някакви полвинчати обещания, които ще се забравят след няколко седмици? Ще бдим и ще настояваме това да не стане. Защото иначе България наистина ще си остане страна на вампирите.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *