Адвокат Хаджигенов: Не искаме тайни срещи и задкулисни договорки! Политиката ни трябва да е ясна на всички!

България отблизо

Сигналът от ИТН е лош. Видях монолог – това беше в стил най-добрите бойковски подходи, тип монолози на вагината. Това заяви в ефира на БНТ и „Денят започва“ адв. Николай Хаджигенов от ИМВ.

Слави преди каза, че ще прави каквото си е решил и ще се върти около референдума. Той и сега не предлага нищо различно. Ще има нови избори, ако не започнат диалог“, каза Хаджигенов.

Манолова е говорила с Трифонов. Нашата част на коалицията също беше поканена, но отказахме да отидем, защото не искаме тайни и задкулисни срещи„, каза той.

По думите му той не е скаран с Манолова. „С Дончева, като се скараме, на всички им става ясно“, добави той.

Слави Трифонов лети на крилете на щастието. При него липса реална оценка. Именно заради такова нещо в Рим зад всеки управник е вървял роб, който да му казва, че е смъртен“, каза Хаджигенов.

По думите му в решенията от референдума няма политика, а смяна на модел. „Това ми е упрек към тях – те не водят политики. И Бареков купуваше таблети, ама това е жалка история“, смята съпредседателят на ИМВ.

Според него ДБ са показали, че не биха подкрепили всичко на всяка цена. „Грешка е това обаче, че не искат постове. Това е популистка теза. Кой обаче ще направи промените? Трябва да ги направим ние, затова влязохме в политиката“, каза Хаджигенов.

„Ние играем балансьор, макар че сме най-малки. Слави Трифонов лично ли ще направи правосъдната реформа? Сякаш мен да ме оставите да пиша сценарии в шоуто на Слави“, каза той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *