Изненада: Депутат от ГЕРБ шикалкави за убиеца на Милен Цветков! Ето какво направила прокуратурата!

България отблизо

Прокуратурата е проявила смелост с обвинението за умишлено деяние от страна на Кристиян Николов в случая със смъртта на Милен Цветков. Въпреки това осъдителна присъда може да има.

Това коментира депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов в ефира на Нова телевизия.

По негови думи, през последните години всяка седмица има специализирани полицейски операции срещу разпространението на наркотици, за да бъдат избегнати такива случаи. След като нямаш възможност да си купиш наркотик, няма как да се качиш дрогиран в автомобила, обобщи Ципов.

Той бе категоричен, че мерките, които трябва да се предприемат от властите, трябва да са комплексни – превантивни и наказателни, така че тези случаи да се ограничат до възможния минимум, съобщава в свой материал информационна агенция Блиц.бг.

В коментар на ИСТИНАТА само ще отбележим, че депутатът от ГЕРБ не изглежда убеден, че може да се стигне до осъдителна присъда за убиеца на Милен Цветков. Той например смята, че прокуратурата „е проявила смелост като е променила обвинението на Кристиян Николов от „убийство по непредпазливост“ в „умишлено убийство“.

А убийството си е умишлено, въпреки че Кристиян Николов не е имал намерение да убие точно Милен Цветков. Просто той е бил на пътя на мощната кола. Но когато се надрусаш с четири вида дрога и седнеш зад волана на такъв мощен автомобил няма как да не убиеш един или повече хора. И точно това е станало. Николов за малко не е помел още няколко души, които в това време са се готвели да преминат на зелен светофар. Спасила ги е само една случайност. Забавили са се малко.

Но може ли да се разчита всеки ден на такива случайности?! Ето защо присъда трябва да има и то за умишлено отнемане на живот. Защото иначе всеки дрогиран ще връхлита върху нищо неподозиращите хора и ще ги мачка безнаказано.

Депутатът от ГЕРБ също мимоходом споменава, че присъда може да има. Но, ако продължим неизказаните му думи, присъда може и да няма. Защото като се свърже думата „може“ с предходните думи на депутата, че прокуратурата „е проявила смелост в обвинението за умишлено убийство“, става ясно, че дори депутатът от управляващата партия не е сигурен дали ще бъде наказан, както подобава, този дрогиран нахалник, който буквално е смачкал нищо неподозиращия Милен Цветков.

Това правосъдие ли е, герберско правосъдие ли е, или пълна липса на правосъдие?! Но нека да попитаме не е ли такова цялото правосъдие, откак избухна „демокрацията“?! Хората с пари, мачкат и убиват по всякакви начини обикновените граждани, а после скъпо платените им адвокати ги измъкват.

Защо става така?! Ами много просто. Защото депутатите в парламента приемат такива закони, които защитават богатите мамини синчета, а не обикновените хора, които се скъсват от работа, за да припечелят някоя пара. А докато работят, някой надрусан нахалник ги убива.

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *