Алена със знамение: През 2024-та България деградира заради самите нас

България отблизо

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи смразяваща прогноза за България за предстоящата 2024 година.

„Вибрацията на Сатурновата година ще усложни и вгорчи живота на мнозина. Емиграцията ще се увеличи, а най-умните деца на България ще продължат да я напускат. Пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и така ще продължи най-малко до 2030 година“, предупреждава тя.

„Годината на Зеления дървен дракон, съгласно източния зодиак, настъпва на 10 февруари. 40 дни преди нея, на 1 януари, започва 2024-та, годината на Сатурн, планетата на ограничението, но и на разплатата за стореното през предходните девет години. Сатурн ни ограничава, за да не допускаме необратими грешки. Учи ни на умението да преценяваме правилно случващото се, да се съобразяваме с обстоятелствата, за да съхраним себе си.Настъпва годината за разплата. Всеки – държава, общество, човек, ще си получи заслуженото наказание за сторено зло, за непоискано, но направено добро, както и за стореното, но неоценено добро. Двете двойки във вибрацията на годината са знак за подчинение на всяка неочакваност, дори на най-неприятната, за примирение, за такт, търпение, разсъдък, осъзнатост“, коментира Алена пред „Марица“.

„Плутоновата нула през 2024-та носи примиренчество, както и желание за разбирателство между поколенията, в противовес на войната между тях от предходните години. В същото време идва с предупреждението, че ако повикът за разбирателство е пренебрегнат, наказанията от Сатурн ще са за всички. Четворката носи трудности от най-непредвидимо естество, като в съчетание с 8 – вибрацията на Сатурновата година, ще усложни и вгорчи живота на мнозина, на обществения живот, ще доведе до застой, дори до деградация в развитието на държавата. За съжаление, пред нас е петата поред трудна година от девет възможни и така ще продължи най-малко до 2030 година. Трудни дни очакват България и народа“, предупреди астроложката.

„През 2024 година България е на кръстопът. Ако хората продължат да се спотайват и предпочитат да битуват ден за ден, деградирането на цялото ни общество ще продължи и ще се задълбочи. България ще се прослави като най-лошото място за живот на българите, зла мащеха за своя народ, която допуска унищожителите на всичко българско да се домогват до властта чрез манипулирани избори и да слугуват на чужди господари, било заради страх от закона, но не българския, било заради пари, било, защото мразят родината си или им е напълно безразлична и нямат емоционална връзка със земята на дедите си“, коментира още тя.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *