Андрей Райчев: ГЕРБ ще изчезнат като голямото СДС!

България отблизо
Това, което предстои на ГЕРБ е или да се научат, че не са богопомазани, че са една от партиите, или да изчезнат. СДС например не успя да го осъзнае и изчезна. Говоря за онова голямото от преди години, коментира социологът Андрей Райчев по Нова телевизия.

Това ще е трета поредна смяна на Бойко Борисов. През 2013 г. излязоха едни хора, че не могат да си плащат тока, той си подаде оставката. Година и половина дойде правителство на Орешарски. Те не се справяха и организираха някакъв вид катастрофа. После Борисов пак се върна, вторият път слезе от власт съвсем доброволно, когато заложи, че Цецка Цачева ще стане президент, обясни социологът.

 

Народът го преизбра, върна го. В тази ситуация ли сме сега? Не. Този път ще има смяна на властта. ГЕРБ по навик се държи сякаш има да взима нещо, което им се полага по естествен начин. Борисов се държи като уникат. Перспективата им сега е да са нормална, обикновена партия, една от партиите. В момента народът сменя партията, не заради провал, а защото им е дошло времето. Те говорят че или са те или катастрофа. Но не е така, коментира още Райчев.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *