Армейски експерт разказа от какво най-много се страхуват властите в Киев и генералите от ВСУ!

Свят

Властите на Украйна и нейните въоръжени сили се опасяват от повторение на удара на руската армия по Киев. Много представители на киевските военни и граждански власти напоследък не спират да говорят, че Москва се готви да превземе Киев.

Те ужасно се страхуват от такова развитие на събитията, понеже така ще загубят всякаква защита лично за себе си, ВСУ ще се разпадне, а мнозина от коридорите на властта ще бъдат съдени, защото тласнаха страната и народа си към конфликт с мощния руски съсед, който не може да бъде спечелен.

 

От друга страна, такова развитие на ситуацията може да подтикне Запада да преговаря с Русия, без да се съобразява с киевските си пионки. Това се съобщава в статия, публикувана от 19Fortyfive.

Ветеранът от гръцката армия Ставрос Атламазоглу, който написа статия за изданието, съобщава, че западните приятели на украинското правителство вече са уморени от специалната операция, а пораженията по критичната инфраструктура значително са отслабили Украйна.
Вероятна офанзива на руските войски срещу Киев ще насърчи украинските власти да започнат диалог за разрешаване на конфликта.

Западните съюзници на президента Владимир Зеленски, след нов удар, може да окажат натиск върху украинския президент да възобнови преговорите с Русия.

Tagged

3 thoughts on “Армейски експерт разказа от какво най-много се страхуват властите в Киев и генералите от ВСУ!

  1. Превземането на Киев е постижима цел и то в рамките на месец.! Безпорно ефектът от превземането му е морално-политически и неминуемо ще доведе до рухването на украйна и бягство на укронацистите по света!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *