Асен Агов се наведе пред Биг Брадър: Русия е военно джудже, държи са като квартален хулиган!

Свят

Русия се държи като квартален хулиган. Русия са военно джудже. Те не могат да заплашат Запада.

Това каза журналистът Асен Агов в ефира на БНТ.

Русия продава оръжие на Сърбия, за да провокира нас. Руското общество е едно дълбоко неравно общество с неколцина олигарси под управлението на Путин. Русия не може да се изправи срещу никого, освен в Сирия срещу някаква бунтовническа армия.

Докато Америка със своята икономика е безспорната тежест в световните неща. Не Тръмп е важен дали ще оцелее. Той е непредсказуем политик. Има неща, които светът не харесва в него и няма как това да не се отрази на неговите избори. Лута се и той като всички останали. Небрежност е да се стигне до толкова смъртни случаи от коронавирус, пише frognews.bg.

КОМЕНТАР НА „ИСТИНАТА“

Нека припомним на Асен Агов, който сам си каза, че върви след победителите, тоест се кланя на Биг Брадър…Нека му припомним, че Русия е една от най-мощните държава в света. И скоро ще стане първата най-мощна. А в съюз с Китай, на което са твърдо решени както Пекин, така и Москва, Щатите ще се превърнат  във второстепенна сила, каквато са и сега.

Доларът си отива. Москва и Пекин вече купуват само злато и търгуват в своите валути. Втечненият американски газ и петролът си изчезват като индустрия, заради това, че дори Саудитска Арабия ритна кросното на своите бивши съюзници САЩ.

Русия е тази, която има неограничени запаси на природен газ и петрол. Тя е страната с най-мощните земни и космически оръжия. Нейната армия е дълбоко мотивирана да запази своята родина, докато войниците в армията на САЩ не виждат за какво да се бият и умират, освен за да напълнят джобовете на олигарсите. Припомняме, че в пандемията от коронавируса, богатството на американските олигарси се е увеличило с 400 милиарда долара, докато голяма част от гражданите им умират от глад и болести.

Ще допълним, че макар да са обградили Русия отвсякъде с военни бази, на САЩ и НАТО не им стиска да нападнат, защото знаят, че ще загубят катастрофално. Да не забравяме, че всички по-големи градове и мегаполиси в САЩ са на брега на океана. И съвсем не е нужно ядрено оръжие, за да бъде унищожена Америка. Достатъчна е само една по-голяма вълна цунами.

А със своята огромна територия Русия изобщо не може да се сравнява с джудже. Но тези работи Агов явно не ги знае или удобно ги е забравил. Защото иначе няма как да прави тази пропаганда. Но…затова му плащат. А ние не сме длъжни да го слушаме. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *