Борисов се сети с късна дата да уволнява и да решава проблемите с боклука!

България отблизо

Всеки трябва да се сърди сам на себе си, зам.-министрите се сменят с моя заповед и сме се разбрали с Емил Димитров да се реши този проблем, подчерта премиерът.

Всеки може да си напише списък и да го сложи в касата. И аз мога да си напиша един.

Това заяви в Бургаско премиерът Бойко Борисов във връзка със списъка с имена на известни личности, сред които и убити, който прокуратурата откри в хода на разследването на аферата с боклука.

Списъци не коментирам, аз строя“, добави той. „Всеки трябва да се сърди сам на себе си. Зам.-министрите се сменят с моя заповед и сме се разбрали с Емил Димитров да се реши този проблем с боклука.

Но няма милост към никого, специално в ГЕРБ не може да ни упрекнете. Зам.-министър Красимир Живков ще бъде сменен още в понеделник сутрин. Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов, който е на инспекция в Бургаско.

Министър-председателя уточни, че в началото на работната седмица очаква ново предложение за поста на Живков от екоминистъра Емил Димитров.

Припомняме, че заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков е задържан заради участие в престъпна схема за преработка на боклук.

И за Цветанов ни беше мъчно, но видяхте какво стана“, добави Борисов. „Цветанов най-вероятно ще си направи свой политически проект, защото и той е обиден. Пожелавам му успех”, каза още той, цитиран от информационни агенции Блиц и Дарик.

В коментар на ИСТИНАТА ще добавим само, че властта скочи да решава проблемите с боклука и да уволнява виновните, чак когато боклукът бе благополучно изгорен. А атмосферата в България получи порция боклучиви газове.

Това навременна реакция ли ви се струва?! На нас – не!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *