Атаката срещу НД „Русофили“: Ето какво са „шпионирали“ Николай Малинов и Юрий Борисов!

България отблизо

Навръх Девети септември правителството на Борисов започна безпрецедентна атака срещу Национално движение „Русофили“. Бяха арестувани и подложени на разпит председателят и главният секретар, както и  десетки хора от ръководството на организацията. 

Параван за тези явно и целенасочено политически действия, насочени срещу правата и свободите на обикновените български граждани, стана съдебно дело на Специализирания наказателен съд, който търси…шпиони. Но да търсиш шпиони сред русофилите, и то навръх Девети септември не е нищо друго, освен провокация и действия за сплашване на инакомислещите. На хората, които не са съгласни с провежданата днес политика и искат ново възраждане за България.

На всичко отгоре, тези „шпиони“ работели за „чуждата“ държава…Русия. В такива моменти човек неволно се сеща за вица „Агоп шапиончето“ или комедийния филм „Мистър Питкин в тила на врага“. Понеже шпиономанията, която внезапно обхвана правителството е не само измислена, но и смешна. Защото първо, Русия не ни е чужда държава. Тя е наша кръвна сестра, която ни освободи два пъти, и заради чиято решаваща помощ нашата страна все още съществува. Второ, Русия отдавна знае всички тайни на мощната социалистическа държава България. А сега, когато всичко е разрушено, няма нищо, което да представлява тайна.

Освен аферите и далаверите на Борисов и ГЕРБ. Но и те напоследък взеха да се разкриват и да гърмят като бомби със забавено действие. Или сега ще обвинят в шпионаж за Русия и Елена Йончева, която разкри гербаджийските гейтове?!

Но нека да помислим. Останало ли е нещо за „шпиониране“ в днешна България?! Ние нямаме икономика и някакви „секретни“ предприятия в тази икономика. Нямаме енергетика и нещо секретно в нея. Нямаме нормална охрана на границите, да не говорим за секрети. Нямаме армия нито специални „тайни“ въоръжения. Нямаме нищо, което си заслужава да се шпионира.

А що се отнася до американските бази в страната, за тях Русия отдавна знае всичко от сателитното наблюдение. А и ръководителите на Движение „Русофили“ са известни лица и в никакъв случай не биха могли да се престорят на местни „овчари“ и да се промъкнат „тайно“ в американските бази.

Значи просто няма какво да се шпионира в България. И тази атака срещу НД „Русофили“ преследва друга цел. Да уплаши ръководството на организацията, както и онези 80% от българите, които обичат Русия и се надяват на помощ от нашите руски братя.

Другата цел е да се спрат отново, този път от разгневената Русия, големите енергийни проекти, без които ние просто ще загинем като държава. Западът и неговите слуги от правителството се пукат по шевовете, че русофилията завладява все повече българските граждани. И не е за чудене ако русофилите в България днес са вече не 80%, а много повече.

Но нека кажем на слугите на Запада, че техните напъни не просто ще останат безрезултатни. Нещо повече. Те ще сплотят българския народ за решаваща битка с корумпираното, слугуващо на чужди интереси правителство на Борисов.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Атаката срещу НД „Русофили“: Ето какво са „шпионирали“ Николай Малинов и Юрий Борисов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *