Мълния: Николай Малинов е обвинен, ген. Решетников със забрана да влиза в България! А властта не позволява да и се задават въпроси!

България отблизо

Председателят на Национално движение „Русофили“ Николай Малинов е с обвинение по чл. 105 от Наказателния кодекс. За шпионаж в полза на Русия.

Обвинението вече му е повдигнато, освободен е от ареста и е с гаранция от 50 000 лв. Той е със забрана за напускане на страната.

Леонид Решетников е с наложена от ДАНС забрана за влизане на територията на страната за срок от 10 години.

Това стана ясно на брифинг на службите в МВР, цитирани от news.bg. Новината оповести лично главният прокурор Сотир Цацаров.

Брифингът е изявление, на което с оглед на националната сигурност няма да се допускат въпроси на журналисти.

Не станаха ли много тези забрани журналистите да задават въпроси на властта?! Борисов изключи микрофоните на брифинга с шефката на Еврокомисията Урсула фон дер Лайен. Сега Цацаров прави същото при атаката срещу Русия и русофилите в България. Арести, обвинения, разпити, забрани, наказателни съдебни дела…За какво ви е всичко това, господа управляващи?! Само, за да се подмажете на своите господари от САЩ и ЕС?! Защо тази нагла атака срещу български граждани, чието „провинение“ е, че са приятели на Русия?! Нима смятате, че така ще получите уважението на българския народ?!

Нима смятате, че някой вярва на скалъпените ви обвинения?! Единственото, което ще постигнете с гнусната си атака срещу Русия и нейните приятели в България е презрението на народа. Презрение срещу вас и вашата политика, която направи България най-бедната и най-бързо изчезващата нация в Европа!

Този път преминахте границата. И нищо няма да ви се размине.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *