Атанасова пак в атака! Подигра се жестоко с опозицията и народа!

България отблизо

„Нежното острие“ на ГЕРБ отново жегна БСП и покрай това половината народ.

Повод за гнева на думите на Десислава Атанасова бе пост на Явор Божанков от БСП.

В личния си фейсбук профил Атанасова сподели публикация на Божанков. „След „80% дебили“ по Иво Христов БСП и „общество – аномалия“ по Иво Христов БСП, Божанков БСП нарече 2,5 млн. българи „изедници“????????????“, написа депутатката от ГЕРБ нежното острие на ГЕРБ в социалната мрежа.

Освен това тя използва и хаштаг „Защотосасоциалисти“.

Повод за гнева й бе статус на Явор Божанков от БСП, който написа следното: „Няколко дни без топла вода. Сега без ток. Утре без субсидии. Тия изедници са решили да смачкат опозицията. Студен душ. Свещи, портативна батерия и мобилен нет. Фотосинтеза. Опозицията няма да бъде сломена“.

След като на Атанасова й беше дръпнат шалтера за евроизборите и й беше забранено да се изказва, сега тя бърза да навакса. Не минава ден без отново да се прояви.

В случая тя доста странно използва гласувалите 2,5 милиона българи на референдума като привърженици на ГЕРБ и като „антисоциалисти“.

И доста странно забравя, че лично тя и колегите й отхвърлиха резултатите от допитването. Тогава те отказаха да намалят субсидиите, отказаха мажоритарни избори, отрязаха три от въпросите чрез КС. А те бяха:

1. Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

2. Подкрепяте ли броят на народните представители да бъде намален на 120?

3. Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?

4. Подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите?

5. Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

6. Подкрепяте ли директорите на областните дирекции на Министерството на вътрешните работи и началниците на районните управления в областните дирекции на Министерството на вътрешните работи да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

Сега изведнъж ГЕРБ си присвои само едната точка от референдума.

И се правят на слепи за останалите.

Защо?

Странно защо и в сайтовете, в които са написали „новината“ какво казала Атанасова, коментарите са забранени.

Защо?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *