Атанасов изплака: Какво пречи пак да идем на преговори?

България отблизо

„Отнасяме се отговорно към ситуацията, бихме могли да се върнем към преговори. Даваме си сметка, че обществото не иска избори.

Казахме го снощи, независимо от емоциите. Какво значи върнат изпълнен мандат? Ами не може да е изпълнен мандатът, когато няма споразумение за участие на тези хора в правителството. И защо трябваше да се бърза?“, каза в кулоарите на парламента Атанас Атанасов.

„Бихме могли да се върнем на масата на преговорите, но ще го обсъдим заедно“, допълни Атанас Атанасов.

Той се гласеше да стане шеф на парламента и да си осигури пожизнена пенсия, но това явно става все по-голям мираж.

Tagged

1 thought on “Атанасов изплака: Какво пречи пак да идем на преговори?

  1. Намръщен като маршал , И генералисимост да го направят все е толкова интелектуално необогатен. Не ми е на жилетката хич неговият проблем. Утре вдругиден ще ме засилят към някоя не знам колко важна за Родината дестинация да ме правят на паприкаш чужди войници , За него ли да мисля ? Този е овеществен персонаж от филм който някога съм гледал – Армията на Бранкалеоне цялото ПП за което гласувах два пъти са такива -абсолютни негодници при това безапелационно некадърни. ТЕзи хора са расли в саксийка и киро неграмотния и асен шикито микито ЗА оня дето си бъркаше в гигантския нос само като си го спомня как се прегръщаше с момците на Доган когато ходи да превзема с лодка плажа и ми напушва на смях. Българи сте и за това не искам да продължавам но вие дарги Бранкалеоновци не спирате да позорите Родината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *