Бахмутската примка на ген. Суровикин щракна! Ето какво вещае тя!

Свят

Катастрофалното положение на въоръжените сили на Украйна край Бахмут става все по-сериозно и по-явно за Киев, за Запада и за целия свят.  

Руската армия атакува, без да спира, използвайки както танкови войски, така и самолети, ракетни войски, артилерия, дронове, устройства за радиоелектронна борба и т.н..

Затова съвсем логично, чуждестранните експерти отбелязват, че адът край Бахмут се оказа примка за ВСУ по сценария със Северодонецк.

Там ВСУ попаднаха в частично обкръжение. Украинските войски, заели позиции в града, както и подхождащите резерви, бяха системно разгромявани и обезсилвани, което не даде възможност на ВСУ да извършат никакви контра настъпателни действия. Те просто бяха принудени да се отбраняват в примката и да загинат, или да се предадат. Тоест, бахмутската примка на ген. Суровикин щракна. И спасение няма.

В същото време, запаси от крилати ракети в Русия има още за много масирани атаки срещу Украйна. Да не говорим, че руският военно-промишлен комплекс работи на три смени и на пълни обороти, завършва и строежът на нови оръжейни заводи. С други думи, руската армия няма да изпитва никакъв недостиг на въоръжения и боеприпаси, докато арсеналите на Украйна са унищожени, а западните арсенали са почти изпразнени.

Междувременно, ракетните атаките срещу Киев в събота разрушиха хотел, където бяха настанени чуждестранни наемници и военни съветници. Тоест, чуждите наемници, както и западните съветници, инструктори и други подобни остават приоритетна цел за руските високоточни оръжия. Както каза ген. Суровикин, в Украйна няма да има полвинчати решения, а наемници и инструктори ще бъдат подложени на непрестанен обстрел.

Докато не си отидат, откъдето са дошли.

Tagged

1 thought on “Бахмутската примка на ген. Суровикин щракна! Ето какво вещае тя!

  1. Очаквам непрекъснато подобни новини! Да се готви нато!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *