Бащата на Кирил Петков: Една стотинка не е дал на никого! Той е добро момче и ще оправи България!

България отблизо
”Винаги ще го подкрепям. Много обичам и се гордея с него”. Това заяви Петко Петков, бащата на Кирил Петков, пред Нова телевизия.

„Единственото водещо за него са неговите принципи. Той смята, че хора, които са ограбили държавата са терористи, а с терористи не може да се преговаря“, продължи той.

 

По думите му всички са му пречили, защото е имало зависимости, а премиерът Петков е преминал червените им линии.

 

„Ако беше останал още време и до Гешев щеше да стигне. Той щеше да прави още и още. Задкулисието е невероятно, задкулисието сме и ние. Толкова много приятели ми се обадиха, трезвомислещи хора с молба да назначи моят син неговия на някоя позиция. Трябва да изкореним това мислене, стига вече калинки“, призова бащата на премиера в оставка.

 

„Изпитах едно огорчение заради помията и плюенето. Българският народ е раздвоен. За България е пагубно да има нови избори, той и затова се съгласи да не е премиер. Готов е да жертва всичко, за да има правителство. Той не купува депутати, а говори с тях като с нормални хора, те не са получили и една стотинка от него. Кирил винаги ми е казвал, че иска да опита, за да не съжалява един ден на плажа, че е могъл да опита, но го е било страх“, категоричен е Петков Петков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *