БГ барети изплакаха: Шефът ни кара да забавляваме гаджето му! Вижте на какви унижения били подложени антитерористите

България отблизо
Шефът ни Георги Гайков ни накара да направим демонстрация пред приятелката му, която е външен за системата човек. След това тя също беше вързана и спусната от височина, за да й направим кефа.
Това казаха възмутени барети от СОБТ. Те са категорични, че това може да се докаже от камерите. „Дано да не ги изтрият само“, уточниха източниците ни.

По думите им учението става на 16 ноември т. г. около обяд. За да забавляват дамата, тежко въоръжените мъже започват да се стрелят,  да хвърлят димки и гранати. „Приятелката на Гайков беше там, гледаше, смееше се, личеше, че  се забавляваше. А ние се чувствахме унизени, като панаирджийски мечки. Беше ни наредено да правим показно, да се търкаляме по земята, да гоним въображаем враг, да показваме мускули, за да радваме неочаквана зрителка. Подобно нещо никога не се е случвало! Подобно изпълнение за забавление на някого не е имало откакто работим там. Ние се отряд за борба с тероризма, а не циркова трупа.

Малка част от колегите, които се подмазват на шефа, гледаха да угодят на чернокосата дама. Тя пожела да се спусне като нас по въже. Вързаха я и  старателно изпълниха желанието й.

 

Натегачите на Гайков й ръкопляскаха отдолу. Беше невиждан цирк“, споделиха пред Фрогнюз  командосите. Те признаха, че за това знае, както те го нарекоха  „министър Мето“, визирайки Младен Маринов. „Пратихме въпроса на Слави Трифонов и очаквахме да попита Бойко Борисов за проблемите в СОБТ, но съжаление не се стигна до него. Разделението в отряда продължава. Напрежението се изостря, но за това на никой не му пука. Не се издържа“, заключиха те.

 

Припомняме, че Георги Гайков бе махнат от началническия пост в СОБТ след трагедията в Лясковец, при която загина командосът Емил Шарков. След това го върнаха на „бял кон“. Преди няколко месеца баретите написаха две гневни писма до медиите, в които разказаха за поредица от  безобразия в отряда. Бившият шеф на МВР Валентин Радев обяви, че започва проверка, но не се разбра какво е установила тя. Според наши източници тя е оневинила Георги Гайков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *