Беззъбите останки от „Азов“ се заканват на Русия, а Украйна започна да мобилизира и жените!

Свят

Украинските радикали от националистическия полк „Азов“ са заявили, че ще отмъстят за всеки свой загинал боец и за разрушенията, които руските сили са нанесли на Мариупол. Те също така обещават да освободят града. Това бе съобщено в акаунта в Telegram на полка.

 

„Преди осем години полкът „Азов“ освободи Мариупол. Всяка година градът празнува този ден. Днес в Мариупол не им е до празнуване. Ние също не го правим“, се казва в изявлението.

От „Азов“ уверяват, че полкът е жив „и градът ще продължи да живее“.

„Ще отмъстим за всеки загинал. За всяка разрушена сграда. За всяка улица, която Русия оскверни с „освобождението“,“ заявяват от „Азов“.

Тези „заплахи“, обаче, са абсолютно безпочвени и безсмислени като се има предвид, че останките от полка не са в състояние да навредят на руската армия.

И единствената вреда, която ще причинят е на самите себе си.

Междувременно, Украйна се готви да мобилизира жени с цел „непрекъснато попълване на загубите на личния състав“ на Въоръжените сили на Украйна.

Съответната заповед на Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна е от 7 юни. На първо място, до 15 юни ще започне мобилизацията на жените, които вече са зачислени, а до 31 юни ще се проведе военната регистрация на украинските жени на възраст от 18 до 60 години.

Заповедта, подписана от началника на генералния щаб на ВСУ генерал лейтенант Шаптала, се отнася за Днепропетровска, Киевска, Кировоградска, Николаевска, Одеска, Харковска и части от Донецка и Запорожка област.

Ами като свършиха мъжете сега ще мобилизират жените. Но и това няма да им помогне. Ако смятат да се бият срещу Русия с жени, които нямат никакъв боен опит и това не е тяхна работа, то тогава Киевските „стратези“ сериозно са се объркали.

Май скоро ще се наложи на самите „стратези“ да отидат на бойното поле. Защото желаещите да воюват в Украйна се изчерпаха. Па тогава да викат колкото им глас държи „Слава Украини“. И да изпитат на свой гръб какво е да очакваш всеки момент да бъдеш убит.

Tagged

1 thought on “Беззъбите останки от „Азов“ се заканват на Русия, а Украйна започна да мобилизира и жените!

  1. А Зеленскиюгент?Да не забравят да мобилизират и деца от 9 години нагоре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *