Безпрецедентен предизборен скандал в ефира на БНТ! Мъж нахлу в студиото и…СНИМКИ

България отблизо

Мъж, представящ себе си за кандидат за общински съветник, нахълта в живото студио на БНТ с кандидати за кметове за Велико Търново в старата столица. След опитите на водещия Симеон Иванов и част от екипа на националната телевизия да изгонят мъжа, дебатът на живо бе прекъснат. 

 

Водещият Симеон Иванов (по средата) и жена от екипа на БНТ се говорят с нахълталия човек

„Аз съм кандидат за общински съветник на гражданската листа на гражданите на Велико Търново. Искам да попитам – защо опорочавате изборния процес?“ зададе на висок тон въпроса мъжа сред кандидати за кметове, сред бяха и сегашният градоначалник инж. Даниел Панов, претендента от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) Йордан Терзийски, Милен Михов от ВМРО, както и кандидатите на БСП, КОД и „Български възход“.

 

 

Дебатът бе прекъснат от човек, който нахлу в студиото ни там. Очакваме ситуацията да се нормализира и да се прехвърлим към Симеон“, каза другата водеща на сутрешния блок на БНТ Христина Христова.

Христина Христова

Имахме малки проблеми, но това са рисковете, когато стоим на обществени места с публичен достъп. Всички наши участниците имат смелостта да застанат пред камерите пред жителите и да се намират на място, на което са близо до хората“, каза Симеон Иванов малко след като мъжът бе изгонен и дебатът продължи.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *