Безумна изцепка на Борисов взриви мрежата! /четивото е забранено за учители!/

България отблизо

Въпреки натоварената си политическа програма и совалката из Западните Балкани, премиерът намери време да се появи костюмиран и парфюмиран на бала на КРИБ, където едрият бизнес си раздаваше годишните награди. А по масите имаше даже от пиле мляко.

Борисов не отиде само да хапне и да пийне, а се фотографира гордо с Кирил Домусчиев и съпругата му, като за своя дама бе избрал Екатерина Захариева.

И всичко щеше да си мине като поредния парад на суетата и богатството, ако премиерът не беше решил да чу дръпне и една реч.

„Ние правим всичко за образованието, за да изучим вашите работници“ – обърна се към бизнесмените той. Вече всяко училище ще има достъп до безплатен WiFi, за да се учат децата!

ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ДВОЙНО ВСЯКА ГОДИНА! Вкарали сме още 22 хиляди ученици в школата,  защото това са нашите бъдещи работници – колкото са по-квалифицирани, толкова повече ще се увеличат производството и брутния вътрешен продукт.

Ние се стремим от евтината работна ръка, да минем на такава, с каквато  винаги сме били известни в света – интелигентни,  образовани, знаещи и можещи млади хора! По тази причина над 700 млн. лв. са вкарани в инфраструктурата, в училищата, в чиновете, в осветлението, в столовете, в дъските, за да има всичко  необходимо за децата. И то само през тази година толкова. А сега да ви кажа и аз едно наздраве, за да не ви отегчавам повече!“ , завърши речта си  премиерът, цитиран от dir.bg.

Вече не знаем премиерът ни тотално ли е изгубил връзка с реалността, министрите му го лъжат, или просто си говори наизуст.

Как така заплатите на учителите се увеличават двойно всяка година?! И от коя година? В момента трябва да са достигнали космически размери, а те са повече от смешни. От големите заплати ли е това текучество, та се налага да бъдат назначавани недипломирани педагози в много училища, защото дипломираните бягат?Защо учителите не си харчат на воля парите през лятото, ами си доработват като камериерки по курортите?

На този въпрос премиерът може ли да отговори?

Как така в училищата произвеждаме работници за КРИБ?

Та точно от тази организация доскоро виеха на умряло, че минималната работна заплата от 510 лева била непосилна за тях. Работници ли произвеждаме, или слуги?

Защо е тази опашка на Терминал 2 от наистина можещи и образовани българи? Защото у нас ще получават трохи, а ако ще слугуват наистина, поне да е за повече пари.

И не се ли научи премиерът ни златен, като не знае какво да говори, поне да мълчи?

Лъжите се трупат една по една, а странно защо и ние мълчим и така поощряваме да ни лъжат все повече и повече!

А вождът да се опиянява от думите си всеки ден.

Да, мълчанието е злато.

Но нашето отдавна е дадено на концесия.

Тогава защо оставяме един лъжец цели десет години да ни прави на маймуни?

Отговор на този въпрос никой засега не може да даде!

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

7 thoughts on “Безумна изцепка на Борисов взриви мрежата! /четивото е забранено за учители!/

  1. Защо тогава не му зададохте тези въпроси? Страх ли ви беше,че сега си чешете езика?

    1. Кой да ги зададе?Тези, които биха имали СМЕЛОСТТА да му зададат подобен въпрос, НЯМАТ ДОСТЪП до него…

  2. Хората се страхуват, за да не се окажат в положението на Иванчева, кмета на София, която единствена защитаваше хората, държавнаото имущество, колкото е останало, и не се страхуваше от мутрите на бб и гроб + разните мутри бизнесмени като домууусчиев. И домусчиев “бизнесмен“не отговори, как се е сдобил с първоначлните си капитали….Баба му от америка ли му е пратила милионите хахах Позор и смяна на системата и властта…Тези ни убиват и прогонват от Родината вече 30 г.

  3. Ei tazi tikva iska ,decatani da im rabotqt na tezi oligarsi bez pari.Mnogo si ymen tikvo zelena.Ti i tvoite priqteli oligarsite prodadoxte balgarskata zemq na rysnaci za jalti stotinki.4akate lin4 naroden.Kyxo Tikvo prosta.

  4. Защо ние да се страхуваме от Борисов и безобразните му министри??? Време е тези безочливи, нахални крадци, престъпници и убийци да си получат заслуженото!!!

  5. Има го , няма го Смешникът, но заразата си остава! Борсов не управлява България, той е „кукла на конци“ и получава овации от работодателите си. Личните му придобивки и изцепки са за имидж на величие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *