Беновска: Г-н Радев, докажете ми, че сте мъж! Вижте новата префинена атака на журналистката!

България отблизо

Президент Радев, ако осъзнавате мисията да си Президент, свикайте голяма пресконференция и изчерпателно, и аргументирано с факти изложете възраженията си срещу премиера Борисов и политиката на ГЕРБ. За сега говоренето ви е като „една жена каза“.

Това попита Беновска, след като миналата седмица зададе въпрос на президента има ли дрон и защо наднича в чаршафите на Борисов.

И  ако наистина сте загрижен и съзнавате дълга си като Президент към България, свикайте КСНС и предложете визията си за законността, справедливостта и сигурността на Родината ни. Но, не пропускайте, президент Радев, да бъдете смел и да обяснете в обръщение към народа заради какви „уникални“ качества сте назначили вашите съветници, секретари и прочее лица. С управленската култура, с какъв морал, с каква интелектуална качества, с каква оценка за хигиената на поведението им.

Ще се опитам да ви дам кураж и енергия да станете мъж, Президент Радев, като ви посветя Моята молитва: Господи, дай ми сили да опазя живота и душите на близките си. Дай ми твърдост да застана като щит пред тях. Дай ми мощ да не плени злото моето знаме. Дай ми вятър да го развея. Дай ми слънце в косите да забия знамето смело в Нова Земя, която трябва да създадем. Дай ми здрава ръка да изтрия сълзите си, за да разпрегна конете и да запретна ръкави. Дай ми ум и мъдрост да създам верните нови закони. Дай ми орлов поглед да видя от хълма белия път пред нас. Дай ми характер да засея тучни ливади, да открия бистри реки. Дай ми самоотверженост да удържа слънцето на синьото небе. Дай ми горд профил ,за да отбранявам за близките си тази Нова Земя – свят с дълъг и мирен живот. Дай ми безстрашие, Господи, да бъдем нейните първи обитатели и да родим нов народ. Няма да кажа „амин“, защото вярвам, че всичко предстои.

Имате ли качества, президент Радев, да сте Президент на България? Аз съм Беновска. И питам.

Б.Р.

И ние питаме Беновска от чие име пита и защо с такава ирония?

И че чудим кога ще призове президента да тръгне на бял кон да търси справедливост.

И още по-чудно.

Защо не тръгне тя, а дава акъли не друг?

С ясното съзнание, че говори невъзможни неща. 

Tagged

1 thought on “Беновска: Г-н Радев, докажете ми, че сте мъж! Вижте новата префинена атака на журналистката!

  1. СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ НЯКОЙ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО МЪЖ, АКО ОСТАНЕ НАСАМЕ С ГНИЛАТА ЯБЪЛКА БЕНОВСКА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *