Бивш съветник на Желю Желев: Коалиция на Путин ще управлява България

България отблизо

„Един ден преди края на това Народно събрание (НС), ПП-ДБ направиха коалиция с проруските партии БСП, Възраждане и „Има такъв народ“ (ИТН), за да бъде отстранен председателят на парламента Росен Желязков.

Вероятно тази коалиция ще има мнозинство в следващия парламент и ще може да поеме управлението на страната, с което ще се сложи край на политическата криза“.

 

 

Това коментира в профила си във Фейсбук експертът по етническите въпроси и бивш съветник на президента Желю Желев доц. Михаил Иванов.

„Владимир Владимирович Путин ще има всички основания да бъде доволен“, допълва той.

„Отстраняването на Росен Желязков беше излишна проява на заяждане. То е зловредно, а мотивите са зашити с бели конци. Дипломатически и външнополитически България ще пострада от това”, каза Гаджев.

Според Георг Георгиев от ГЕРБ-СДС „предсрочното отстраняване на Росен Желязков от поста председател на Народното събрание е отклоняване на общественото внимание“. Това каза той в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

 

„Това беше един опит за замитане под килима или по-скоро отклоняване на внимание от истински важни въпроси, които следва да бъдат задавани на „Продължаваме промяната“. То се видя как забравихме темата какво са правили представители на ПП като Бойко Рашков и Асен Василев са видени на снимки с хора, уличени в контрабанда и тежки престъпления“, коментира още Георг Георгиев.

 

Tagged

2 thoughts on “Бивш съветник на Желю Желев: Коалиция на Путин ще управлява България

  1. Повече няма да чета изветрелци от време оно абе ей разберете най сетне с тъпите с глави ,че Русия ще я бъде с вас или без вас ясно ли ви е.

  2. Какво ни плашиш с Путин бе, соросоид такъв !?
    Ванга го е предсказала, че само със „майка Русия“ – ще оцеелее България! А, от целият този днешен световен хаос само славата на Путин ще остане и пребъде!
    Така, че…не ни плаши ти с това от което се не плашим !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *