Бивш съветник на Рейгън: Това е Вавилонската кула, която ще унищожи САЩ

Свят

Не знам дали американците разбират какво се случва с тяхната собствена страна. Не мисля, че разбират. Мисля, че повечето американци са изгубени в своята безгрижност и в удобните си митове за величието и свободата на тяхната страна.

Това заявява Пол Робъртс, бивш финансов съветник на президента Роналд Рейгън. 

 

Ето какво още коментира той:

Патриотите с развяващите се знамена, които не могат да повярват, че няма зло в страната им, са най-лесни за тиранизиране. Изобилието от 4 юли и паметните дни си свършиха своята работа.

Американците са разстроени от чуждите граници като тези на Украйна и Израел, но дори онези малцината, които се опитват да разберат, не могат да направят нищо за собствените напълно незащитени граници на Америка.

Тексас се опита да направи нещо, но Върховният съд на САЩ постанови, че Тексас не може да защити своите собствени граници или границите на САЩ.

Ето това е. Често чуваме, че Върховният съд е републикански съд, но всъщност това е съд на Вавилонската кула, ангажиран с пълното унищожаване на Съединените щати като нация.

Това, което създава Върховният съд, подобно на режима на Байдън, на медиите-проститутки, на антиамериканските университети, републиканците от Рино и генералните прокурори и прокурорите-демократи, и това една не-нация, една вавилонска кула, която няма общи интереси, няма общ морал, няма обща религия и няма общ дневен ред. Как американците се хванаха в капана на програмата, създадена за тяхното собствено унищожение?!

Те паднаха в капана на тази програма, защото са щедри и слабоумни.

Режимът на Байдън преряза оградата, за да позволи влизането в САЩ, което не може да бъде наблюдавано и контролирано. Оградата беше поставена, за да гарантира, че имигрантите-нашественици трябва да преминат през законни гранични пунктове, където се твърди, че техният брой се записва.

Но това не е достатъчно за режима на Байдън, който възнамерява да замени бялото население на Америка, което някога е представлявало нация, с една Вавилонска кула. Ако белите американци всъщност са с достатъчно мъртви мозъци, за да изберат демократа Байдън отново на поста, те са глупаци и са се самоубили. От толкова глупави хора не може да се очаква те да оцелеят.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *