Скот Ритър обясни кои големи градове трябва да превземе Русия, за да гарантира своята сигурност

Свят

За да гарантира сигурността на Крим и на цяла Русия, руската армия трябва да освободи Одеса, Харков, Херсон и Киев. Това се разбра от думите на бившият офицер от разузнаването на Корпуса на морската пехота на САЩ Скот Ритър в интервю за YouTube канала Danny Haiphong, пише „Труд“.

 

Ритър посочи, че подразделенията на украинските въоръжени сили в Одеса представляват заплаха за сигурността на Крим. А останалите градове трябва да бъдат освободени, за да стане невъзможно възстановяването на Украйна като военна сила, която да заплашва Руската федерация.

„Въоръжените сили на Украйна, базирани в Одеса, представляват пряка заплаха за полуострова. Москва няма да остави такъв „лост“ на натиск без надзор – градът ще трябва да бъде освободен.

Русия няма да позволи на Украйна да контролира този град, както и другите градове”, отбеляза той и добави, че „нацисткият режим ще бъде ликвидиран след края на военните действия”.

Ръководителят на ДНР Денис Пушилин призова за освобождаване на Одеса, основана от руската императрица Екатерина Велика през 1794 г., и Николаевска област, чиято територия беше отвоювана от Кримското ханство по време на руско-турските войни. Без да говорим за Киев, който също трябва да бъде освободен, защото е майката на всички руски градове.

Tagged

1 thought on “Скот Ритър обясни кои големи градове трябва да превземе Русия, за да гарантира своята сигурност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *