Биков с рогата напред: Янев и Рашков да излязат пред народа и да обяснят чистките! Искат да отрежат службите и крилата на ГЕРБ!

България отблизо

Ако твърдят, че са засечени в разговор с оперативно интересни лица, които са с тежки престъпления, е възможно. Ако си мислят обаче, че политик е подслушван целенасочено, не може да се говори. 

Това заяви в ефира на Нова телевизия политикът от ГЕРБ Тома Биков по повод изказването на Николай Хаджигенов, че е бил подслушван по време на протестите.

По думите му хората много се заканват преди изборите, но какво ще направят след тях, трябва да се види.

„Твърдя, че Бойко Рашко и министър-председателят трябва да излязат веднага с факти, а не такива типажи като Хаджигенов и Атанасов да говорят. Те са малко гласовете ви чувам. Трябва Янев и Рашков да излязат. Те мълчат вече дни, след като са метнали обвиненията срещу службите.

„Виждам една тенденция на погром срещу контраразузнаването“, коментира Биков.

„Това ръководство на ДАНС е единственото, което е нанесло тежки удари по олигарси и шпиони и то на базата на вече събрани доказателства“, смята той.

„При Божков е проблем банката, от която са изтеглени толкова милиони накуп. Работата на службите не е да говорят и това Радев трябва да го разбере“, обясни Биков.

„Вчера, когато беше уволнен шефът на ДАНС, чух само един мотив за неговото уволнение – уронвал престижът на агенцията. Демек те не са намерили нищо лошо за него. Той е получил дори много висока оценка за работата си от НАТО. Аз вярвам на тях, не на Радев. Той просто опитва да опорочи предизборната кампания“, каза той.

По думите му в момента се занимаваме с Атанасов, Бойко Рашков и Татяна Дончева, вместо да се води предизборна кампания с дебати. „Върнахме се в 97-ма година“, смята той.

„Хаджигенов, Атанасов и цялата им група говорят глупости. От тях какво можем да чуем? Те не слизат от „Фейсбук“, възмути се Биков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *