Борисов изхленчи: Президентът уволнява кадърни хора, които аз съм назначил! Закани се да изчегърта и мен! Но народът ще ме подкрепи!

България отблизо

Бойко Борисов представи някои от най-младите членове на партия ГЕРБ, които от своя страна освен визитката си изразиха притеснение относно случващото се в страната.

Юристи и киберспециалисти се обединиха около становището, че не е нормално да се уволняват шефове във всички агенции – ДАНС, АПИ, НАП, Агенция „Митници“ и т.н.

Нормално е да уволняват в МВР, с оправдание изборите, но защо махат кадърни хора от всякъде. Аз имам самочувствие, че не съм калинка, как може да ми говорят за изчегъртване“, възмути се младо момче до Борисов.

„Почва да се явява страхът в хората. Сега виждаме еднолична власт като 44-та година. Един човек определя кое е добре и кое зле, а вчера вътрешен министър си позволява да казва на хората, че са престъпници, а те си вършат добре служебните задължения. Как говори така за хора, които не са осъдени“, запита Борисов.

„Ние оставихме пълна хазна. Това служебно правителство на Радев е предизборен щаб. Има ли пари или няма, защото министър на Радев твърди, че има, а президентът обратното“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Продължиха нашите политики – и мерките и 50-те лева за пенсионерите. Продължават всичко, което направихме, но сменят хора, за да предизвикат страх и притеснение в администрацията“, каза Борисов.

„Нинова какво обяснява, че няма общо с правителството. Виждам Антон Кутев, който все е общински съветник или депутат, Янаки Стоилов също. И за митниците ще ви разкажа повече, но по-нататък“, заяви той.

Но народът ще подкрепи ГЕРБ на изборите, тъй като само ние можем да управляваме справедливо, удари се в гърдите Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *