Битката на Елена Йончева срещу корупцията щеше да е невъзможна без Нинова и БСП!

България отблизо
Прекият избор в БСП работи и той е незаобиколим. Имаше опити този избор да бъде отменен, закопан, но това не успя. Това каза депутатът от БСП Александър Симов по btv.

В партията няма разделение, показва резултата. Това е медийна халюцинация, че в БСП има разделение. Разделението е в ръководството на БСП. Надолу в редиците на партията няма.

Политическият курс на Корнелия Нинова се подкрепя от хората. Трябва Кирил Добрев да обясни мотивите си защо се разделиха с Нинова. Нинова не бяга от дебат. Тя като лидер имаше какво да отчете пред хората. Трябваше така да потърси тяхното доверие. Грешката на останалите кандидати бе, че се занимаваха с личността на Корнелия Нинова. Това трябваше да бъде кампания, а не прокурорско обвинение към нея. Не изключвам идеята за дебати на следващи избори.

 

Нямаше как да има опорочаване на вота. Списъците малко се позабавиха, но в крайна сметка бе казана точната бройка на хората.  БСП прави по-честни избори от тези, които се правят в цяла България.

Не приемам тезите на Елена Йончева. Битката на Елена Йончева срещу корупцията щеше да е невъзможна без Нинова. БСП застана зад гърба й във всеки един момент. Нинова не е длъжна да подписва сигналите срещу корупцията. В политиката е така, бивши партньори се разделят и застъпват противоположни тези.

 

БСП постъпи правилно като не оглави протеста, щеше да изгони част от хората. Ще си говорим за партийни интереси, след като Борисов и Гешев си тръгнат от властта. След като шайката се измете.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *