Богомил Бонев към градските либерали: Откога на терористите им викат партизани?!

България отблизо

На градския либерален зоопланктон (по Daher Farid Daher – Lammoth) му е много неприятно, че руснаците толкова бързо разкриха прекия извършител на терористичния акт, завършил с убийството на Даря Дугина.

Не било вярно, били внезапно пръкнали се „партизани“, вътрешна опозиция и пр.

Подменили са думата „терористи“ с „партизани“, заради позитивния смисъл на понятието, но откога на терористите им викат партизани, става ясно от думите на Богомил Бонев.

Партизани срещу мирно население не се бият, за разлика от методите на Украйна да използва противопехотни мини за мирното население – лепестки (листа) се наричат. Хиляди разпръснаха в Донецк и много деца осакатиха. Да не говорим за обстрела с американски оръжия на цивилни домове.

А фактите са доста красноречиви: За наблюдението над Даря убийцата е използвала автомобил Mini Cooper. При това при при влизането в Русия са били използвани номера от Донецката Народна Република – Е982ХН DPR, в Москва – казахстански номера 172AJD02, а при излизането – украински AH7771IP.

Целта на всеки терористичен акт е да предизвика страх в обществото, усещане за възмездие.
Затова после поемат отговорността.

В този случай с Дугина терористичният акт е несполучлив. Вместо Дугин взривяват по погрешка дъщеря му. И постигат обратен ефект.

Резултатът не е страх, а омерзение и консолидация срещу терористите. Страх има, но той е при върхушката в Киев. Защото си дават сметка, че ще има ответен удар.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *