Бойко Рашков разкри схемата за купуване на гласове и кои са поръчителите!

България отблизо
Политическата наглост на някои лидери премина всякакви граници. Вече започна да се отрича очевидното, че те купуват гласове. Аз мисля, че българите трябва да зная преди изборите, които предстоят, кои са рекордьорите по купуване на гласове.
Тези рекордьори са известни, аз няма да кажа някоя тайна. Ясно е, че тези, които разполагат с най-много финансов ресурс, те са и замесени в купуването на гласове. Това са ГЕРБ и ДПС. Това е показала нашата статистика.

Това заяви пред ТВ 7/8 вътрешният министър Бойко Рашков.

Цялото общество знае, че се купуват и продават гласове у нас. Не се пропуска да се отбелязва, че „купуването и продаването на гласове е престъпление”. В същото време не са били предприемани никакви действия в посока разкритие и наказване на тази тип престъпност. Обяснението е в нашите политици. Онези, които купуват гласове, плащат за това , българинът да гласува не за това, което иска, а за тази партия, която му плаща, което е унизително!, обясни Рашков.

Вътрешният министър каза още, че е много трудно да се намерят ясни доказателства, защото всичко става по кьошетата и на четири очи. Истината е, че МВР няма такъв неограничен ресурс, за да сложи хора на всеки ъгъл или дори в домовете на хората.

Но въпреки трудностите, доказателства се търсят усилено. И ще се намерят факти, които доказват по безспорен начин, въпреки хитростите на купувачите. А тогава тези „герои“ да се сърдят на себе си, защото ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *