Борисов във ФБ: Какви протести? Във Враца Хората ми скандират „Бойко“, „Браво!“, „Благодарим ви!“

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов инспектира спортната зала във Враца, става ясно от видео в профила му в социалната мрежа „Фейсбук“.

Той е придружен от кмета на града Калин Каменов и министъра на регионалното развитие Петя Аврамова.

Врачанският градоначалник обясни, че се планира града да сформира и свой собствен женски професионален волейболен отбор.

 

Борисов проверява как се строят местни инфраструктурни проекти. Той бе посрещнат от симпатизанти, които скандираха – „Бойко, Бойко“, Борисов ги поздрави.

 

Те от своя страна благодариха, че градът им е със съвсем нов облик и похвалиха градоначалника си, който преди няколко месеца избраха с рекордна подкрепа.

Министър Аврамова отчете милиони инвестиции, а премиерът каза, че най-важно да се работи ударно по отсечката за скоростен път Ботевград-Мездра. Аврамова съобщи, че отчуждаванията приключват и до две седмици стартират работите и по Лот-1, като сега усилено се работи по Лот-2.

 

Каменов разказа как на мястото на огромно блато от 100 дка са успели с дренаж да осигурят огромни площи за заводи и там вече има два големи такива.

 

Борисов напомни, че не случайно е договорил средства за Северозапада от ЕС, защото за да дойдат инвеститори и да има работа, трябват пътища, по които да се стига до там. „Ние вече инвестираме, за да не чакаме докато дойдат тези пари. Ние работим сега“, отчете премиерът.

„Сега като тръгнат заводите, хората веднага ще усетят. Ще станат след това тези инвеститори спонсори, ще ви подпомагат и спорта“, допълни Борисов.

 

Кметът пък му показа първите два завода, които в момента се разширяват и обясни, че има осигурен и градски транспорт до тях.

 

Работниците го посрещнаха с аплодисменти.

Скандират „Бойко, Бойко“, „Браво“, „Благодарим ви“.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *