Борисов грозно обиди президента за словото му. Баща му умря, той говори нелепици пред народа, вместо да потраури малко

България отблизо

Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования. Учудвам се, когато баща ти е умрял, да говориш нелепици. В такъв тежък ден не бих си го позволил, заяви в Смолян премиерът Бойко Борисов.

В началото на март  бащата на президента бе приет във ВМА, а тази нощ е починал.

„Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата, да уморим народа. Като някоя дърта свекърва, ама злобна. Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално това е предложил той“, добави Борисов по повод изявлението на президента за удължаването на извънредното положение.  Предложих да се удължи извънредното положение, защото сред депутатите вече има болни, били са в една стая, след две седмици можем и да не се събере парламента, обясни Борисов. Ами ако след 1-2 седмици не можем да съберем парламента. На третия ден, в който кажат: „Надолу сме“, махаме. Дори парламентът да не го приеме, министърът на здравеопазването ще отмени всички заповеди“, подчерта премиерът.

„Хората се стегнаха и днес на поточните линии по 100 000 такива очила, които ние сме предплатили на Китай, те са за хората на първа линия. Шлемовете са за най-рисковите места. Всичко това се чака с години”, поясни Борисов. „Вкарваме ги в лабораториите. Маса колеги са ми заявили. Освен за вътрешния ни пазар, като съпричастност ние ще им даде. По думите му се задава стокова търговия и страните вече ще плащат с каквото разполагат.   „Супер са. Нарочно не свалям очилата, защото трябва да работят в непрекъснат режим. По-добре е да бъдат плътно прилепнали.   Удобни са, не се изпотяват. Вече ги нося при две различни температура. Доволен съм от това, което виждаме. Удобни, меки, не убиват”, каза от своя страна шефът на ВМА ген.-майор Мутафчийски.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *