Борисов заплака: Счупиха държавата! Само аз мога…

България отблизо

Държавата е буквално счупена. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Извадиха санирането от плана за възстановяването. За съжаление, това е най-лесната кампания, най-лесните за ГЕРБ избори. Защото преди в програмите залагахме какво да надградим, изтъкна той.

Цената на електрическата енергия август 2020 г. – 75 лв и 63 стотинки. При новия модел – през август е 856 лева и 59 стотинки. Избирайте, мили мои. Аз повече на кампания за нови избори няма да ходя. Сега обикалям и ви давам между какво да избирате, уточни Борисов.

Кое наложи да се вдигне олиото, при положение, че АЕЦ Козлодуй дава тока на 45 лева? Токът – наш, земята – наша, комбайните са наши, кое ви вдигна цената? Искам да видите нагледно – няма стока, която да не се е вдигнала, след като нашият модел го няма. На втори преценявайте, каза още Борисов.

Когато цифрите говорят, и посредниците мълчат, каза той.

2009 г. ние дойдохме в най-голямата финансова криза. Тогава удържахме, българите не го усетиха, След това ни налетя миграционната криза. България имаше нула миграция.  Винаги благодаря на няколко фигури – председателите на ЕК – Жан-Клод Юнкер и Урсла фон дер Лайен, както и на президента Ердоган. Важни са ни колегите от Турция и тази геополитика никак не е лесна, заяви Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *