Борисов изрева: Няма да участвам в годеж под юмрука на Радев! Той даже не се е ваксинирал!

България отблизо

Юмрукът на Радев роди партии и коалиции, които не само не могат, но и не разбира материята, че бюджетът е най-важният политически закон. Но за да угодят на диктатора Радев, решиха да искат актуализация на бюджета и направиха така, че залагат бюджетът не само до края на годината, но и за следващото правителство за следващата година!“. Това заяви бившият премиер Бойко Борисов.

„С какво право мен ме глобиха 300 лв. с игумена на Рилския манастир, а тези хора ходят без маски в парламента, попита в началото на брифинга Бойко Борисов, показвайки снимки на Асен Василев и Стойчо Кацаров в парламента.

„Мика Зайкова казва, че има пари, същото казва и Асен Василев и признава, че моделът Борисов е оставил в държавата в прекрасно състояние. Имало пари и излишък. Тогава защо обясняват някои партии, че не можело да се вдигнат пенсиите. Кое е вярно?

„Отново хаос. Еднолично управление. Забравете за еврозоната, това ви го гарантирам.“, заяви Борисов.

 

Кацаров си отиде на море, а Радев, вместо да се ваксинира, дори не знам дали се ваксинира. Негова си работа“, коментира Борисов личния пример на политиците.

Радев в момента самоубива следващо редовно правителство. Аз съм го изживял, аз в такъв годеж няма да участвам. Това с постната пица на Дянков, след като фалира КТБ. Тогава бяхме толкова яки, че народът ни вярваше и удържахме“, спомни си лидерът на ГЕРБ.

„Ще дойде време след януари, февруари и март и пенсията може да стане 3 долара, както беше при Жан Виденов. Надявам се, че Европа няма да ни разреши да стигнем до там. Те се избиват, за ваксини, а ние даряваме. Поне нека се дарят, да не отиват зян“, каза Борисов.

Помня годежа между ИТН, Калимански и ДПС, когато искаха да го направят на най-голямата европейска банка, Тогава годеж имаше ли?, запита лидерът на ГЕРБ.

Излезте и кажете – данъците трябва да се вдигнат с толкова или толкова, за да се изпълни бюджетът.“, каза още Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *