Борисов наруши един от най-важните закони! Вижте какво направи!

България отблизо

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в Прага. Срещата на високо равнище се организира в рамките на Чешкото председателство на държавите от Вишеградската четворка.  

Ето какво написа Борисов във Фейсбук за първите си разговори:   „Срещнах се с министъра на външните работи на Чешката република Томаш Петричек, с когото обсъдихме доброто сътрудничество между двете държави.   Представих добрите макроикономически и финансови показателите на страната – България е привлекателна за чуждите инвеститори с ниските и прогнозируеми данъци, стабилна икономическа среда и огромен фискален резерв.   Акцентирах и върху сериозната работа на страната ни по охраната на външната граница на Европейския съюз. България е държавата, която има нула миграция благодарение на всички взети мерки, спазвайки всички европейски правила“.

Този път няма да коментираме думите на премиера, а външния му вид.

Облеклото на Премиера е недопустимо! Не може да се среща който и да било официален представител на чужда държава по разгащена риза с навити ръкави и разхлабена вратовръзка, сякаш се е засилил на раздумка в кварталната кръчма!

Облеклото е протокол. Облеклото показва отношение!

Но на него не му пука!

Не може да имаш и външен министър на България, който в едно изречение използва повече „аааааааа“ почти след всяка дума, когато иска да каже нещо!
Но с това разполагаме.

Това ни е управленският материал.

Уви!

Tagged

2 thoughts on “Борисов наруши един от най-важните закони! Вижте какво направи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *