Борисов отговори на Лена: Като каква се изказва? Гърбът ми е широк и хлъзгав!

България отблизо

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи горещ коментар в последния работен ден на парламента. И по повод на телевизионна изява на Лена Бориславова по-рано през деня попита тя като каква се изказва.

 

„Не знам г-жа Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП“, каза пред медиите в парламента Борисов. И посъветва: „Нека всеки да си гледа партията!“

„Днес ще променим Закона за хазарта“, каза още той. „Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав“, продължи лидерът на ГЕРБ.

„Ние демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не използваме парламента за предизборна кампания и като конюнктура“.

А Тома Биков допълни:

Въпросът е ние дали ще си говорим с тях, а не дали те ще си говорят с нас. Не знам на кое място ще бъдат и е добре да изчакат резултатите преди да поставят условия за участие в управлението.

 

 

„Не са в тази ситуация, която бяха, така че да се върнат на Земята и да се опитат да не са четвърта политическа сила“, посъветва Биков.

ПП-ДБ практически взривяват диалога в средносрочен и дългосрочен план. Намериха да атакуват точно един от хората, с които могат да намерят диалог – Росен Желязков.

Той неслучайно беше председател на парламента. Това явно е някаква мъст за здравната каса, доколкото разбирам“, подчерта той в сутрешния блок на bTV.

„След изборите България трябва да има стабилно правителство, в което доминира първата политическа сила, с коалиционно споразумение и с ясно поемане на политическата отговорност“, коментира Биков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *