Почина Божидар Димитров! Вижте последното му интервю пред медиите:

България отблизо

Днес внезапно почина Божидар Димитров. Ето какво заяви професорът в последното си интервю:

Искаме с всички знания, които сме получили в университета,  благодарение на парите на народа, който дружно е плащал за нашето образование, сега да помогнем на този народ. Да му се отблагодарим.

Това каза  в ефир проф. Божидар Димитров, който беше решил да бъде  новия спасител на България.

Ние професорите, защото нашата партия е професорска, можем да направим много и  решихме да поправим недъзите на сегашната ни политическа система.  „Искаме да изпълним дълга си към България и да й дадем всичко, което досега тя ни е давала. А това е надежда, справедливост и по-достоен живот.

На 16 септември е нашият учредителен конгрес. Програмата ни е от  11 точки и с тях  обясняваме какво ще правим за народа и за икономиката. Повечето от тях са как да се влеят свежи пари в България.

Нашето  движението  „Хан Кубрат” ще  отмени лицензионни режими, ще  премахне  визите за руските граждани, които идват на почивка. „Визите ще ги даваме на границата и то бързо, без да правим бюрократични спънки”, обяви Димитров и допълни:

„Възнамеряваме да спечелим цялата власт, а след това да променим управлението на страната и тя да стане президентска република.

 

Димитров не доживя 11 септември и първия конгрес на „Хан Кубрат“

Съболезнования за семейството и близките му!

 

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

6 thoughts on “Почина Божидар Димитров! Вижте последното му интервю пред медиите:

  1. ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД тленното ВИ тяло – ПРОФЕСОР- Божидар Димитров!!! ДАДОХТЕ – МНОГО за БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ…дори НАЙ-МНОГО!!!!!!!!!! ДА БЪДЕ СВЕТЛА ПАМЕТТА ВИ!!!!! ПОЧИВАЙТЕ В МИР !!!!!!!!!

    1. И какво толкова даде, че нещо не се сещам, като видя, че келепир в БСП , няма, скочи в ГЕРБ и не спря да се подлага на банкянският некадърник, направи десетки гафове с голямата си уста, говорейки пълни простотии, накрая и партия-патерица на ГЕРБ направи…Никакъв поклон за тоя!!!!

  2. Е, от мен поклон няма, никакъв, особнно за този, един от най- отвратителните слагачи на престъпника от Банкя, като върха на простотията му беше прозрението, че „Бойко е направил повече за България от цар Симеон“?!Да се смееш ли, да плачеш ли!!!

  3. БОГ ДА ТЕ ПРОСТИ ПРОФЕСОРЕ ! ЗА ЕДНИ ДОБЪР , ЗА ДРУГИ ЛОШ – НО ХОРАТА ЩЕ ТЕ ПОМНЯТ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *