Борисов пак застана на магистралата и каза, че служебното правителство ще направи нещо недопустимо!

България отблизо

Всичко беше от А до Я разчертано. Вчера изтеглиха парите и знаеш ли какво е казал този сладур Харвард – че магистрала „Хемус” не била спешна.

Това заяви лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов от пътен възел Белокопитово.

„Кое не е спешно, като 1974 година Тодор Живков прави първа копка на този път. От 1974-а година, ние искахме до 2024-а да е готова изцяло. Вместо обаче да я пуснат да работи, те я спряха”, каза Борисов.

„Сега това ще стои като паметник, докато не се разруши. Това е на инат, че сме я направили ние. Това, което прави служебното правителство е недопустимо., добави той.

„Те, от предизборния щаб на Радев, дойдоха и гепиха парите. Сега ще видите – хем няма да има магистрала, хем няма да видите къде отиват парите”, добави Борисов.

„На 11-и юли гласувайте, бием ги, гоним Радев и всичко приключва. Това е единственото решение. То става и по-лошо, защото след 11-и иначе ще има такова карашик правителство, че каквото е останало да гепят, ще гепят. Тогава ще се върнем пак ние, но няма да ги има парите”, каза лидерът на ГЕРБ.

По думите му вече 17-18 държави са взели парите си от Плана за възстановяване, а ние нищо и даже от служебният кабинет теглят заделеното от ГЕРБ.

Той призова служебният министър Асен Василев да прочете надписите на наобиколилите го хора – „”Хемус е важна за Търговище”. „Важна е за всички и за Габрово и за Шумен!”, заяви Борисов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *