Борисов се изгаври с пътниците по магистрала „Тракия“. Направи нещо непростимо в жегата!

България отблизо

При този ръст на икономиката, до края на мандата доходите на българите ще се вдигнат с 50%. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, докато вееше снага на  ГПУ – Малко Търново и обещаваше милиони за люлки и градинки.

„Както се вижда АМ „Тракия“ още като я  пуснахме и веднага  отесня. Сутринта като пътувах насам,  на 15 километра такава колона се беше извила, че все  едно пълзиш по „Цариградско“ – с 60-70 километра в час. И двете ленти заети,  кола след кола отиват към морето. Много хубава гледка, която ме и зарадва.

Значи опозицията не е права. Това означава, че наистина, а  не само на книга, както някои ме обвиняват,  доходите на хората се вдигат. Смятам,  че в края на мандата ни тези доходи  ще бъдат поне с 50% повече. Имаме много добър ръст на икономиката, имаме спестявания и в бюджета.

Задръстване в този час по „Тракия“ наистина имаше, но то беше заради самия Борисов. Колите бяха отбити в едната лента, за да може да се придвижи безпрепятствено Светиня Му.

Задръстването не беше 15 километра, а от Карнобат до Бургас. Цели 36!

Хора бяха тръгнали към морето с багаж и деца, слънцето яко жулеше, колите пъплеха едва едва, а някъде бяха направо спрени. Докато мине кортежът. А след него и коли с придворни журналисти.

Тясна била магистралата, хората имали пари.

Тясна е, защото минават политици!

И отбиват колите встрани, за да не би случайно някой да ги познае и да ги залее народна „любов“.

Чудно е и защо премиерът не мина със свитата си по открития миналата година нов път директно за Созопол с отбивка през Камено, а се завря точно  в най-голямата навалица и предизвика и едночасов  хаос с движението и в Бургас.

Това не беше показател, че народът е богат, а че политиците са се самозабравили.

А ние продължаваме да търпим в жега и в студ, защото някой си минавал отнякъде…

Скоро и по домовете може да ни заключат, за да си пътуват спокойно.

А в една ЕС държава премиерът и цялото правителство отиват с колело на работа и никой не ги пази.

Защо ли?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *