Борисов се кани да ни управлява още 10 години! Вижте пъкления план!

България отблизо

Бойко Борисов ни плаши с нови положения. Извънредни. Опозицията много го изнервяла, не го слушала, не му гласувала и на всичкото отгоре му слагала пръти в колелата. Но той щял сам да си извоюва народното доверие!

Това заяви самият Вожд, запенен от сериозните и многобройни обвинения на опозицията.

Е да, но този път няма да стане. Според политолога Първан Симеонов Бащицата  напълно  съзнава, че няма право да си играе повече с хората и да режисира нови ситуации.

Борисов  ще шикалкави и с всякакви средства ще санира и крепи правителството си до края на мандата. Защото няма никакъв шанс да бъде избран, или по-скоро да се самоизбере за четвърти път.

След зачестилите издънки на ГЕРБ напоследък и натрупания у хората сериозен  гняв към бедността и безумните закони, които се приемат на килограм, даже от опозицията започнаха да се надяват, че честно и джентълменски  ще си хвърли оставката. Само че той  няма да го направи по една единствена причина – кабинет „Борисов 4“ е абсолютно невъзможен!  След над десет години във властта просто не  останаха партии, с които  да се коалира, а да управлява сам просто не може.

Затова и ще държи патериците си – патриоти до последно, затова ще им прощава всеки гаф, само и само да го крепят.

През целия си трети мандат Борисов ще се опитва да стои в сянка и да прехвърля отговорността върху партньорите си, а министрите му да горят като бушони при всеки огромен гаф. Няма да се изхвърля,  няма да прави обичайните си популистки изцепки, даже ще подхвърля по някой лев на народа, като по този начин ще се застрахова срещу протести или бунтове, само и само да остане властта в ръцете му.

Той знае, че я притежава за последно и ще я пази дори с цената да изгорят и най-верните му хора.

Крайната цел на Борисов е пределно ясна. Той няма друг полезен ход във властта, освен да стане президент. И да се циментира там за една петилетка.

Но трябва да чака да изтече мандата на Румен Радев след  четири години.

Опита се да го събори, но не успя.

Впрегна всички продажни медии и не успя.

Те изкараха компромати, които единствено разсмяха електората.

В момента Бащицата се е снишил. А кампанията по дискредитирането на Радев върви бавно, но с непрекъснати темпове. За да може Борисов да излезе на политическата сцена и да се обяви за спасител на нацията.

Президент, спасител, а защо не и цар?

Само че сметката му е адски крива в момента.

Той толкова много „спасяваше” България, че накрая от толкова спасяване, няма да има кой да гласува за него.

Защото българинът се събуди.

И прогледна.

И вижда новото си бъдеще без псевдоспасители.

И най-вече без Борисов!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Борисов се кани да ни управлява още 10 години! Вижте пъкления план!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *