Шок: Човек на Иван Костов направи нещо страшно! Ще се смаете!

България отблизо

Вчера прокуратурата обяви, че разполага с достатъчно данни за извършено длъжностно престъпление от директора на дирекция „Техника“ в БНР инж. Пламен Костов, по повод спирането за няколко часа на сигнала на програма „Хоризонт“ миналия петък.

Оказва се обаче, че Пламен Костов съвсем не е случайна фигура, а близостта му до някои десни кръгове и зависимите от тях журналисти, обяснява до голяма степен извършеното от него. Както и желанието на определени лица около бившия премиер Иван Костов, вината да бъде прехвърлена на шефа на БНР Светослав Костов.

Пламен Костов е стар кадър на националното радио, като именно по времето на Иван Костов, в началото на 2001 г. и при управлението на БНР от Александър Бръзицов, се издига скорострелно в йерархията и става изпълнителен директор на медията.

Да се приеме, при това положение, че в действията му сега няма умисъл, или пък, че някой друг, различен от старите му приятели, се е опитал да му „въздейства“, е напълно несериозно.

Прокуратурата вече разкри, че на 11.09.2019 г. директорът на дирекция „Техника“ към БНР Пламен Костов е изготвил писмено уведомление до генералния директор на БНР за „създаден голям технически проблем“, който налага „профилактиране на студийния комплекс на Програма „Хоризонт“ за времето от 6:00 до 11:00 часа на 13.09.2019 г.“.

Никъде в това уведомление, Пламен Костов не е посочил, че ще се спре излъчването на програмата и не е довел до знанието на генералния директор такова свое намерение.

Освен това, Костов е съставил и други документи, както и писма по електронната поща, които доказват, че без никакво основание, и тайно от ръководството, е организирал спирането на сигнала на „Хоризонт“. И то точно по времето, когато е било предаването на Силвия Великова. Както изглежда, с цел да създаде напрежение./Източник blitz.bg/

Коментар на ИСТИНАТА:

Да се вярва на заключенията на разследващите не е много резонно, понеже те са под шапката на сегашната власт. А сегашната власт има интерес да прави компромати срещу десните и срещу левите, защото всички те, сега са противници на статуквото за местните избори.

Знае се отдавна, че на втория тур на местните избори, какъвто по всяка вероятност ще има, Мая Манолова ще бъде плътно до Фандъкова, а може и да е преди нея. Десните партии, обаче, колкото и да се обединяват, нямат шанс да стигнат до втори тур, понеже България е лява и русофилска. А десните не са нито едното, нито другото. Така че, ако искат „хегемонията“ на ГЕРБ да свърши, десните са принудени да подкрепят Мая Манолова на втория тур.

Затова сега, по всяка вероятност, ГЕРБ опитват да компрометират десните партии, за да ги отслабят и Мая Манолова да не може да спечели дори с тяхна подкрепа. И „победите“ на Борисов и ГЕРБ да продължат.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *