Борисов се метна на хеликоптера и загърби поредния скандал в държавата. Дайте премии на строителите, призова той, докато сестри висят по прозорците, а майки гният в палатките

България отблизо

Правим много добри инвестиции за бъдещето на България за следващите десетилетия. Страната ще играе ключова роля в газовите разпределения в Европа.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше строежа на Балкански поток от хеликоптер.

 

Давайте премии, виж как работят хората, препоръча Борисов на ръководителите на обекта, възхитен от напредъка на строителството.

 

Правим много добра инвестиция, така че България да играе ключова роля в газоразпределението и транспортирането на природен газ в Европа за десетилетия напред, заяви министър-председателят Бойко Борисов, който направи оглед на изграждащия се на територията на страната ни „Балкански поток“.

Премиерът провери напредъка по трасето в района на компресорна станция „Расово“. Борисов посочи, че с тази компресорна станция, както и с КС „Нова Провадия“ ще може да бъде увеличен капацитетът на Балкански поток до 20 млрд. куб метра. Премиерът посочи, че Балкански поток ще диверсифицира газ по цялото трасе, не само за България, но и за Сърбия, Унгария и Австрия. Министър-председателят изтъкна още, че компресорите са най-добрите и дават възможност за всякакъв газ с различен произход да потече през българските газови магистрали.

Когато един човек претендира, че гаси пожарите в станата, би трябвало да види, че днес основният проблем не е газопроводът.

Лично той трябваше да е в парламента, лично той трябваше да организира среща с медицинските сестри и майките.

Вместо това се качи на любимия си хеликоптер, /за който плащаме ние/ и без нужда тръгна да обикаля за кой ли път трасето на тръбите.

Това се нарича бягане от проблема!

Това се нарича пълно отрицание на случващото се с народа и спасяване от неудобни въпроси.

Това е политика, която се води години наред – не гледайте, че сте бедни, а гледайте как режа лентички и строя магистрали. И се грижа за вашето бъдеще!

Какво бъдеще, Борисов, като нямаме настояще?

Вдигнете пенсиите, вдигнете заплатите, за да може този народ да живее сега и тук!

Останалото е поведение на щрауса.

Апропо, вие само това умеете!

Станислава СЛАВОВАq Istinata.net

 

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *