Вежди Рашидов: Борисов е единственият адекватен политик в Европа! Всички да се учат от него!

България отблизо
Понякога имам чувството, че Бойко Борисов е единственият адекватен политик в Европа, коментира депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов по bTV. Според него европейските лидери са ”все нови политици”, които не трябвало да се ”дръвчат” на Ердоган.

„Спокойствието, сънят на българина, се дължи на някого“, каза още бившият министър на културата, като очевидно имаше предвид Бойко Борисов.

 

Рашидов заяви, че лидерите на Европа трябва да се поучат от българския премиер. Според него решението за кризата с мигрантите на границата на Европа е „да седнат мъдрите мъже на една маса и да се договорят“.

Дали премиерът не е бил обхванат от сърбежи на някои места, докато Рашидов говори, не знаем.

Но в момента сума ти премиери и президенти в ЕС, сигурно са си купили тефтерчета и бясно записват всяка дума на Слънцето. И се учат от него.

Излиза, че Орбан не е политик, Меркел – съвсем нищо не прави, Макрон е още с жълто около устата и един единствен Борисов управлява ЕС, а всички тайно му се възхищават и се надяват да ги спаси.

Едно време кралете са имали придворни шутове.

Сега някои държавници са се обградили с послушковци, които от сутрин до вечер леят дитирамби, песнопения и похвали, а величията се опиват от думите им и ги потупват по рамото.

Рашидов, а ти коя роля играеш?

Или да не питаме…

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *