Борисов се уплаши и пак развъртя метлата! Ето кой ще пострада!

България отблизо

Министър-председателят Бойко Борисов ще изрита от властта още един от приближените до Цветан Цветанов партийни дейци.

Това съобщава Блиц, като се позовава на два независими източника.

Ямболският кмет Георги Славов сега е на мушката на премиера. С вина или без вина, той ще бъде изхвърлен от списъците на „достойните“ гербери. А още не се знае цялата истина. И дали зад управлението му не са стояли герберски велможи, които да пращат част от парите на Общината направо в централата на ГЕРБ?! Затова хората се питат дали само кметовете, издигнати от ГЕРБ са виновни. Или някой им е помагал да издухат парите на своите общини?!

А може истината да е друга. През последните години кветът на Ямбол се ползваше с личната благословия на Втория в управляващата партия Цветан Цветанов, който ловко го измъкваше от конфузните ситуации.

На всичкото отгоре Цветанов хвалеше сринатото управление на Славов, като казваше, че е постигнал „видими резултати“. Разбира се, Цветанов може да е проявил чувство за хумор, но то не бе разбрано от бедните жители на Ямбол, който са оставени без общинска закрила.
На предстоящите избори, обаче, Борисов е твърдо решен да бие топовен шут по Славов. Нали премиерът ни е…голям футболист. Дано само да не се пише и голям…учен. Че тогава ще я оплескаме съвсем.
По този начин Славов ще последва съдбата на друг любимец на Цветанов – Иван Тотев от Пловдив, който сега е заменен с далеч „по-удачния“ кандидат Здравко Димитров-Зико. Само като чуете, че кандидатът за кмет на втория най-голям град в България има псевдоним „Зико“, може да си представите картинката. Дано да няма и облекло със закачени на него черепи, както бившия приятел на Борисов, Иван Саздов. Който, според снимките, се явява и познат на Фандъкова.
В същото време запознати твърдят, че Цветанов е много разочарован от чистката на хората му. И не е изключено да готви отмъщение по време на кампанията за избори на кметове, за да покаже, че неговата роля е незаменима.  А ние ще кажем дано се изпокарат, че да мирясаме и ние.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *