Борисов скочи на Христо Иванов: ГЕРБ си имат достатъчно партньори, останалите могат да бъдат само опозиция!

България отблизо

ГЕРБ си имат достатъчно партньори, с които да работят, останалите могат да бъдат само опозиция.

Това заяви премиерът Бойко Борисов, който днес отново тръгна на обиколка в страната, придружаван от зам.-министър Николай Нанков. Борисов посети преди това компанията „Нурсан Отомотив ЕООД“ в с. Люляково, Бургаско.

Ние или показваме направеното и построеното, или изобщо не им обръщаме внимание, коментира Борисов и увери, че ГЕРБ управляват и носят отговорност.

Лидерът на ГЕРБ изрази разочарованието си, че срещу направеното и построеното от тях се излива само злоба и агресия. „А ние само работа, работа… ГЕРБ е партия, която носи отговорност.“

Като партньори на ГЕРБ в управлението той изброи СДС, патриоти, земеделци. „Имаме си достатъчно партньори„, посочи Борисов, явно в отговор на заявката от вчера на съпредседателя на ДБ Христо Иванов, че биха преговаряли с ГЕРБ, но само ако Борисов се оттегли напълно.

Премиерът заяви: „Те да си правят сметката. Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция.“

Борисов припомни заявеното от ГЕРБ да не правят коалиция с БСП и ДПС.

По думите на Борисов, партиите и политическите лица, които му искат оставката, могат да сеят само омраза, а ГЕРБ сеят работни места. „Като пчелички, работят, работят, работят… продължи с коментара си премиерът, след като отново се качи на джипа, заедно със заместник-министър Николай Нанков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *