Борисов скочи срещу Радев. Защо отива той в Брюксел? Там се оправям само аз! /ВИДЕО/

България отблизо

Борисов цъфна в Асеновград, където беше посрещнат от пловдивския митрополит Николай с „Ролекса“. И веднага захапа дежурно президента.

„Тук сме, за да видят всички хора как се грижим за манастирите, да идват и те тук и да помагат. Радвам се, че има толкова млади хора“, обяви Борисов, с когото дойдоха и десетки от младежите на ГЕРБ.  „Радвам се, дядо владика, че идват хора. Изглежда прекрасно“, похвали Борисов поддръжката на манастира.

С което наруши забраната за събиране на много хора, но за него тези заповеди не важат. Важното е тълпата да бъде подбрана, да вика УРА и да не вземе да го освирка.

„Обръщам се към медиите по няколко теми, които нарушават всякакви принципи норми и морал – кандидат-президентът Радев се възползва от безплатно отразяване в медиите. За нас вашите репортажи са по 10 000 лв. на минута без ДДС. А той за стотици хиляди левове ползва бонуси. Това равностойно отразяване ли е?“, изтъкна Борисов.

„Защо не отиде премиерът в Брюксел, а той? Или това, което днес прави и му текнало, че ще събира министрите и на живо ще го отразявате пак без пари. Утре пак се ходи на кампания. Медиите да кажат защо кандидат президент свиква правителството. Единственото, което трябва да направи, е да издаде указ и да освободи Кацаров.

Сега след 2 години безхаберие от негова страна, сега се е сетил, а не обясниха на хората за ваксинирането и удължените срокове за ваксините и създават паника. Сега тези хора, които вършат престъпления, защо продадоха ваксините в срок, а други ги подариха?“, попита Борисов.

Три дни го отразявахте от Брюксел, в неделя уж събира министри – ами ето това са над 120 000 лв., които му подаряват медиите. А останалите кандидати не са равнопоставени. Нали той говореше за почтеност, това почтено ли е? Като обясняваше той на Шипка, че няма щаб и вирус, ние ли бяхме виновни“, отново попита Борисов.

„Ние всеки ден молим да се ваксинират хората от месеци, а за него все едно нямаше нищо. Сега пък едно въже се скъсало и прекратили операцията за кораба и продължават да тровят Черно море“, коментира и казуса с „Вера Су“ Борисов.

По повод цената на тока той цитира Васил Велев от АИКБ, че близо 100 млн. лв. са прибрани от фирми със спекулацията на цените. Но не спомена, че тези фирми са приближени на ГЕРБ и одобрени от неговото правителство.

„Къде са тези 100 млн. лв., ако не по „Пътя на Копринката“, защото те са на власт и не се ли накрадоха? Очакваме сега Рашков да извади нещо гадно срещу нас, за да се занимавате пак с нас и да ни питате кого сме яли, а те да си правят, каквото искат“, каза Борисов. Той обяви, че всички партии, дори БСП, искат оставката на Стойчо Кацаров и Радев трябва незабавно да го уволни, вместо да опитва да прикрие хаоса.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *