Борисов с първи коментар за издънката на Христо Иванов. Що бе? Чудите ли се? Ще ви кажа кой ще вземе бухалката!

България отблизо

„Грешката на сега управляващите е, че се опитват да излъжат хората. И го направиха, хората се лъжат. Кирил, Асен и Бойко Рашков са вече от година и половина на власт“, зави лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Перник.

КЕВР по време на нашето управление, ние сложихме бивш депутат от ДА БЪЛГАРИЯ – Иван Иванов, за да може да е неутрален. Те обаче, за да покажат своята безскрупулност – казах им, това момче, което слагате не отговаря, ще предизвикате хаос.

 

Те извършват незаконни действия не защото не познават законите, а защото мисленето им е незаконно. Точно като болшевиките, само тяхното дело е правилно. А всеки, който е срещу тях е техен враг.

Сега заради тяхната глупост и арогантност, идват и казват, че ще управляват още седмици наред. Разбирате ли каква арогантност? Няма Конституция, няма закони. Това е правовата държава за тях.

Що се касае до вчерашния запис:

Още когато ни арестуваха, казах, че няма да бъдем толкова добри християни, че когато ни ударят – ние да мълчим.

При Цветанка Ризова ексклузивно отиде Атанас Атанасов, който ми е бил заместник и му знам качествата.

На нас ни го дадоха колегите от „Възраждане“, които бяха там на живо. Абе не бе Христо бе, има си народна приказка – „каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи“.

Ние само се възмутихме, защото твоята фраза “ да се изтрие от сайта на Дарик“, която уж е независима медия? Значи Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите медии.

Къде виждате ролята на ГЕРБ в тази работа?

Вие продължавате цялата пропаганда. За тях не е проблем да говорят за орган, който те самите на галено го наричат „бухалка“. Новото КПКОНПИ за тях е бухалка. Бухалчица ако искат да го наричат.

Явно са се разбрали БСП, ПП и ДБ, а сега и Тошко Йорданов иска да се хване за бухалката.

И ние сега по същия начин….това частна бухалка ли е? Може ли и ние да се включим?

 

Година и половина ГЕРБ ги няма, къде ви е борбата с корупцията. Набълкаха се с такива схеми, че ви трябва Бойко Рашков да ви пази.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *