Борисов: Тия объркаха държавата, подлудиха народа. Връщам се да я оправя! Радев е виновен!

България отблизо

Три дена ексклузивно не казват нищо. Младежите на БСП подкрепят кандидата на ГЕРБ и вчера спечели срещу тях, защото искат развитие. Година и половина застой. Пътят Ботевград-Мездра щеше да е готов. Загубихме 1,3 млрд. Планът за възстановяване най-рано в края на годината ще дойде, а е включен в бюджета с парите за пенсиите. Това каза експремиерът и лидер на ГЕРБ Борисов от Мездра. 

„Не че не можем математически да направим правителство. Те не искаха да има такова. Имитираха, че има такова. Газът е с 30% по-скъп и го няма. Чирен е празен и искат да прехвърлят всичко това на Радев. Говорих с Делян Добрев и ще предложим на всички партии да се сложи таван и да питам защо колата, която ми е на лизинг няма да ползва отстъпка 25 стотинки, а с данъците ми ще плащам отстъпката на друг. Предлагаме таван 2,70 и се надявам политическите партии, които не лапат и не са корумпирани, да ни подкрепят. Ето, един спестен лев за всички хора“, обясни още той.

 

„Няма да подкрепяме никакво правителство. Ще имаме много по-добър резултат. А такива, които си търсят партньори. Христо Иванов искаше да закрие БСП навремето, неговата партия. Тя се обяви срещу въоръжението на Украйна и каза, че Русия е приятелска държава. Не го е срам да се целува с БСП, а ми дава оценки на мен“, допълни Борисов.

„Бързи избори и друга ситуация. Слагаме евроатлантическите принципи на масата. Тези, които живеят тук, искат да имат път, за да останат да си живеят тук. Да се вземат малко в ръце тия ексклузивни предавания от сутрин до вечер. Такова чудо не е било. И какво ексклузивно казват? Нищо“, възмути се лидерът на ГЕРБ.

„Страната не върви към избори, а върви към катастрофа и всичките ексклузивни предавания, които казват, че газа поскъпва… то просто го няма! Това е отговорност на Кирил Петков и Радев. Август месец, когато няма газ, ще кажат, че Радев е виновен. Ще катастрофираме тежко и няма оправяне. Ако нямаме толкова съединен, мощен народ, хванат на работа, за да гарантираме пенсии и и заплати, фалитът е гарантиран. Оня ден се пошегувах и ми е грешка. Говоря си с депутатите и им казах, че ще им дам трима депутати. Като казах, че давам трима депутати, погледнах Севда и й викам: „Обърках ли ги?“. Обърка ги, каза тя“, разкри той.

„Слави Трифонов бил мафия. Слави Трифонов може да събере 100 хиляди души на концерт, когато пожелае. Млади мафиоти. Но Христо Иванов е готов да седне с тях, които Петков нарича мафия, но ако направят правителство, първото, което ще кажем е, че мафията си има правителство. Квалификациите, които ръсят ще им изядат главата. Борисов седял на диванчето. От къде знаете къде е седял? Защото идвахте и клечахте пред мене. Изкарвахте пари и бяхте на заплати. Идваха да се снимат, за да направят китайската сделка. Като кажеш България, знаят Бойко. И вместо да ме ползвате, се обръщате към тях“, каза още Борисов.

„Оня ден гледах пресконференцията на Рашков и Петков. Ако им бяха направили по един тест, щеше да стане интересно“, пошегува се той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *